Send Message
Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Lowara-22-X Mechanical Seals For Multi Stage Lowara Pump

Minimum Order Quantity : 1PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 1000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: Mechanical Seal 22mm for Lowara Pump

Detail Information

Material: TC TC FKM Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Mechanical Seal Lowara Pump Certificate: ISO9001
Type: Lowara Pump Standard: Standard
Size: 35MM Name: Mechanical Seal 22mm For Lowara Pump
High Light:

Lowara-22-X Mechanical Seals

,

Multi Stage Lowara Pump Mechanical Seals

Product Description

Mechanical Seal 22mm For Lowara SV Pump Mechanical Shaft Seal, Model 33, 46, 66, 92
 

Operational Conditions:

  1. LW-02-22mm is interchangeable with W-0220.822.E.S SIC/SIC. to suit SV and e-SV series pumps.
  2. Part Number – LWSTKL01AC0
    Fits Pump Models: 33 46 66 92
  3. Temperature: -20ºC to +180ºC
  4. Pressure: ≤2.5MPa
  5. Speed: ≤15m/s

Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, FKM, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Seat Type:
  • 4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids
Temperature -30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure Up to 17 bar
Speed
Up to 25 m/s
End play/axial float allowance ±0.1mm
Size 22mm/26mm
Brand JR
Face Carbon, SiC, TC
Seat Carbon, SiC, TC
Elastomer NBR, EPDM, FKM etc.
Spring SS304, SS316
Metal parts SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.



Lowara-22-X Mechanical Seals For Multi Stage Lowara Pump 0

 

Lowara-22-X Mechanical Seals For Multi Stage Lowara Pump 1

Lowara-22-X Mechanical Seals For Multi Stage Lowara Pump 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767