Send Message

8B1 John Crane Multiple Spring O Ring Mechanical Seal For Water Pump

Product Details:
Place of Origin: MADE IN CHINA
Brand Name: JR
Certification: iso9001
Model Number: 8B1
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 1PC
Price: Negotiated
Packaging Details: box as requirement
Delivery Time: 20-30DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, L/C
Supply Ability: 1000PC/Month

Detail Information

Material: SIC SIC FKM Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Mechanical Seal 8b1 For Sterling Pump Certificate: ISO9001
Type: John Crane Type 8b1 Standard: Standard
Size: 35MM Name: Mechanical Seal John Crane Type 8b1
High Light:

spring mechanical seal

,

mechanical pump seal

Product Description

Mechanical Seal 8B1 John Crane Multiple Spring O-Ring For Water Pump

 

Operational Conditions:

  1. John Crane 8B1 seal
  2. Aesseal M02S
  3. Sterling 290BS seal
  4. Temperature: -20ºC to +180ºC
  5. Pressure: ≤2.5MPa
  6. Speed: ≤15m/s

 Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide,TC
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, FKM, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Seat Type:
  • 4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids


Performance Capabilities:

8B1 mechanical seal Replacement for sale
Operational Condtions
Size
Material
Temperature:
-40℃ to220℃, depend on o-ring material
10-100mm
 
Face: TC
Pressure: Up to25 bar
 
Seat: TC
Speed:Up to 20m/s
Elastomer: FKM
End Play /axial float Allowance:±1.0mm
Other Metal Parts : SS316, hastelloy C, A

1. it is identical to Flygt Mechanical Seal 3126-181, 3127, 4440, 5530
2. We strictly follow DIN24960,ISO3069, EN12756,API628 standards.
3. If you pass us your pump model or your drawing ,material,shaft size for quotation,

We will make whatever mechanical seal you need.
4.Customized products and OEM is welcomed.
5. We offer Factory Price,High Quality ,Fast Delivery and Best Sevice.

6.include upper and lower

8B1 John Crane Multiple Spring O Ring Mechanical Seal  For Water Pump 0

8B1 John Crane Multiple Spring O Ring Mechanical Seal  For Water Pump 1

8B1 John Crane Multiple Spring O Ring Mechanical Seal  For Water Pump 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal,

Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal,

Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal,

Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal,

Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal,

Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps,

Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha,

Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Get in touch with us

Enter Your Message

You Might Be Into These
info@supseals.com
+8618130083767