Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Double Cartridge Mechanical Seals For WILO Emu Pump Seal Ebs S0ECU

Minimum Order Quantity : 1PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 1000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: EMLL

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Mechanical Seals For WILO Certificate: ISO9001
Type: WILO Mechanical Seals Standard: Standard
Size: 30mm, 35mm, 40mm, 50mm, 60mm, 75mm Name: Mechanical Seals For WILO
High Light:

spring mechanical seal

,

mechanical pump seal

Product Description

Mechanical Seals For WILO Emu Pump Seal Ebs S0ECU Double Cartridge Mechanical Seal

 

Operational Conditions:

  1. Replacement seals to fit Wilo EMU pumps and Tsurumi pumps, Shaft size: 30mm, 35mm, 40mm, 50mm, 60mm, 75mm
  2. Pressure: Medium Pressure Mechanical Seals
  3. Speed: General Speed Mechanical Seal
  4. Temperature: General Temperature/Cryogenic/Deep Freeze
  5. Performance: Wear
  6. Standard: Specifically Customized
  7. Model NO.: Multiple Fully Customized Seals for WILO
  8. Balance: Unbalanced​

Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Seat Type:
  • 4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids

 

Performance Capabilities

 

Temperature -40℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure Up to 8 bar
Speed Up to 18 m/s
End play/axial float allowance ±0.1mm
Size 35mm,50mm,75mm
Brand JR
Face Carbon, SiC, TC
Seat Carbon, SiC, TC
Elastomer NBR, EPDM, VITON etc.
Spring SS304, SS316
Metal parts SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.
  • Multiple Fully Customized Nonstandard Mechanical Seals for WILO (replacing original products of WILO)

    Structural Features: single end, unbalanced, independent direction of rotation. These 4 components were fully customized for WILO pumps.

    Industrial Standards: Specifically Customized

    Scopes of Application: used within WILO pumps.

Double Cartridge Mechanical Seals For WILO Emu Pump Seal Ebs S0ECU 0

Double Cartridge Mechanical Seals For WILO Emu Pump Seal Ebs S0ECU 1

Double Cartridge Mechanical Seals For WILO Emu Pump Seal Ebs S0ECU 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767