Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Mechanical Seal Multiple Spring Replace Burgmann MG912 Elastomer

Minimum Order Quantity : 5PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 100000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: MG912

Detail Information

Material: SIC SIC VITON CAR CER NBR Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: MG912 Certificate: ISO9001
Type: For M9 Standard: Standard
Style: Mechanical Seal Product Name: BRoten 52/ L4K Seal Replacement To Burgmann To MG912/ D1-G60 Seal,John Crane 521 Sea
High Light:

Replace Burgmann Multiple Spring

,

Mechanical Seal MG912

,

Mechanical Seal Multiple Spring

Product Description

Mechanical Seal-Multiple Spring Replace Burgmann MG912 Elastomer Bellow Seal

 

Operational Conditions:

Structure: Single End
Pressure: Low Pressure Mechanical Seals
Speed: Low Speed Mechanical Seal
Temperature: Poor Temperature Mechanical Seal
Performance: Wear
Standard: DIN24960, ISO3069, GB6556, EN12756
Model NO.: MG9
Balance: Unbalanced
Specification: Inner Diameter: 10 mm to 100 mm


Performance Capabilities

MG912 mechanical seal 
Operational Condtions
Size
Material
Temperature:
-40℃ to 200℃ dependent on the elastomer
10mm to 100mm, 
Face: Carbon, SiC, TC
Pressure:Up to 25 bar
Seat: Ceramic, SiC, TC
Speed:Up to 20 m/s
Elastomer:NBR, EPDM, FKM
End Play /axial float Allowance:±1.0mm
Other Metal Pa
 

 

MG912 Mechanical Seal for Clean Water Pumps, Circulating Pumps and Vacuum Pumps

Structural Features: single end, unbalanced, independent direction of rotation, rubber bellow transmission. This component has a compact structure with good compatibility and easy installation. The rubber bellow design prevents possible radial run-out so that the floatability of the rotary ring is increased.

Industrial Standards: DIN24960, ISO3069, GB6556, EN12756

Scopes of Application: widely used in centrifugal pumps, piping pumps, sewage pumps, immersible motors, screw pumps, vacuum equipment and other rotary devices for sewage treatment, city water supply, chemical engineering, pharmacy, food processing, and paper making.. This product can be an alternative to similar products from Eagle Burgmann.

 

Mechanical Seal Multiple Spring Replace Burgmann MG912 Elastomer 0

Mechanical Seal Multiple Spring Replace Burgmann MG912 Elastomer 1Mechanical Seal Multiple Spring Replace Burgmann MG912 Elastomer 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal,

Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal,

Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal,

Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal,

Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal,

Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps,

Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha,

Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767