Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

35mm Single Spring Bellow Mechanical Seal Water Pump Sealing Ring

Minimum Order Quantity : 1PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 1000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: BIA

Detail Information

Material: TC TC FKM Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: BIA Pump Mechanical Seal Certificate: ISO9001
Type: BIA Pump Standard: Standard
Size: 12-100MM Name: BIA Pump Seal
High Light:

Single Spring Bellow Mechanical Seal

,

35mm Single Spring Mechanical Seal

,

35mm Bellow Mechanical Seal

Product Description

BIA-35mm Single-Spring Bellow Type Mechanical Seal Water Pump Sealing Ring

 

Operational Conditions:

  1. BIA, Type 21, Type 43
  2. Pressure: 0.8 MPa or less
  3. Temperature: - 20 ~ 120 ºC
  4. Linear Speed: 10 m/s or less

Materials:

  • Rotary Ring Face: Carbon/SiC/TC
  • Stationary Ring Face: Al2O3/SiC/TC
  • Elastomers: NBR/EPDM/FKM
  • Springs: SS304/SS316
  • Metal Parts: SS304/SS316
  • Mediums: oil, water, weak acid and alkali and other corrosive mediums.
  • Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.


Performance Capabilities:

BIA mechanical seal Replacement for sale
Operational Condtions
Size
Material
Temperature:
-40℃ to220℃, depend on o-ring material
10-65mm
 
Face: TC
Pressure: Up to25 bar
 
Seat: TC
Speed:Up to 20m/s
Elastomer: FKM
End Play /axial float Allowance:±1.0mm
Other Metal Parts : SS316, hastelloy C, A

BIA (also known as Type 21 or Type 43) Mechanical Seal for Clean Water Pumps, Piping Pumps and Vacuum Pumps

Structural Features: single end, unbalanced, independent direction of rotation, rubber bellow, bellow transmission. This component has a compact structure with good compatibility, stablity and easy installation.

Industrial Standards: DIN24960, ISO3069, GB6556

Scopes of Application: widely used in oil and water circulation pumps, piping pumps, and vacuum pumps for industries such as sewage treatment and paper-making. This product can be an alternative to similar products from EG&G SEAL OL.

35mm Single Spring Bellow Mechanical Seal Water Pump Sealing Ring 0

35mm Single Spring Bellow Mechanical Seal Water Pump Sealing Ring 1

35mm Single Spring Bellow Mechanical Seal Water Pump Sealing Ring 2

35mm Single Spring Bellow Mechanical Seal Water Pump Sealing Ring 3

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767