Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Wave Spring Mechanical Seal For Beverage Pumps And Food Mixers

Minimum Order Quantity : 1PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 1000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: 45409-A-09

Detail Information

Material: TC TC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: 45409-A-09 Wave Spring Mechanical Seal Certificate: ISO9001
Type: Wave Spring Seal Standard: Standard
Size: 45409-A-09 Wave Spring Name: Mechanical Seal 45409-A-09
High Light:

Beverage Pumps Wave Spring Mechanical Seal

,

Food Mixers Wave Spring Mechanical Seal

Product Description

45409-A-09 Wave Spring Mechanical Seal For Beverage Pumps And Food Mixers

 

Operational Conditions:

  1. Structure: Single-End
  2. Pressure: Medium Pressure Mechanical Seals
  3. Speed: General Speed Mechanical Seal
  4. Temperature: General Temperature Mechanical Seal
  5. Performance: Wear
  6. Standard: DIN24960, ISO3069, GB6556
  7. Model NO.: 45409-A-09
  8. Balance: Unbalanced
  9. Specification: Inner Diameter: 25mm, 30mm and 35mm, special sizes can be customized.

 Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide,TC
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Seat Type:
  • 4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids


Performance Capabilities:

Pressure
Up to 25 bar
Metal Parts
SS316
Speed
Up to 25m/s
Seat
TC
Face
 TC
Spring
SS316, Hastelloy C
End play/axial float allowance
±1.0mm
Sizes
25mm, 30mm and 35mm
Temperature
-40℃ to 220℃,dependent on the elastomer
O-rings
NBR , EPDM, FEP, Kalrez, Chemraz etc.

 

45409-A-09 Wave Spring Mechanical Seal for Beverage Pumps and Food Mixers

Structural Features: single end, unbalanced, food class seal faces, wave spring. This component has a compact structure with good compatibility, stability and easy installation.

Industrial Standards: DIN24960, ISO3069, GB6556

Scopes of Application: widely used in water pumps, beverage pumps and food mixers.

Wave Spring Mechanical Seal For Beverage Pumps And Food Mixers 0

 

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767