Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

30 - 180MM Mechanical Seal Waukesha 220U2 Wave Spring

Minimum Order Quantity : 1PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 1000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: Waukesha 220U2

Detail Information

Material: TC TC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Waukesha 220U2 Wave Spring Seal Certificate: ISO9001
Type: Waukesha Spring Seal Standard: Standard
Size: 30-180MM Name: 220U2 Wave Spring Seal
High Light:

30MM Wave Spring Mechanical Seals

,

180MM Wave Spring Mechanical Seals

,

Single End Wave Spring Mechanical Seals

Product Description

Mechanical Seal Waukesha 220U2 Wave Spring Seal For Waukesha Lobe Pumps And Mixers

 

Operational Conditions:

Structure: Single End
Pressure: Medium Pressure Mechanical Seals
Speed: General Speed Mechanical Seal
Temperature: General Temperature Mechanical Seal
Performance: Wear
Standard: Enterprise Standard
Model NO.: Waukesha 220U2
Balance: Balanced
Specification: Inner Diameter: 30 mm to 180 mm


Materials:
Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide,TC
Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
Spring and Metal Parts: Steel
3. Seat Type:
4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids


Performance Capabilities:

Pressure
Up to 25 bar
Metal Parts
SS316
Speed
Up to 25m/s
Seat
SiC, TC
Face
Carbon, SiC, TC
Spring
SS316, Hastelloy C
End play/axial float allowance
±1.0mm
Sizes
30 mm to 180 mm 
Temperature
-40℃ to 220℃,dependent on the elastomer
O-rings
NBR , EPDM, FEP, Kalrez, Chemraz etc.

Waukesha 220U2 Wave Spring Seal for Waukesha Lobe Pumps and Mixers

Structural Features: single end, wave spring, unbalanced, independent direction of rotation, drive sleeve transmission. This component has a simple structure and high reliability.

Industrial Standards: Enterprise Standard

Scopes of Application: mainly used in Waukesha lobe pumps and mixers.

30 - 180MM Mechanical Seal Waukesha 220U2 Wave Spring 0

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal,

Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal,

Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal,

Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal,

Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal,

Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps,

Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha,

Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767