Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

NBR T Auto Cooling Mechanical Seal For Water Pump

Minimum Order Quantity : 10PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 10-20DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 10000000PC
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: T

Detail Information

Material: CAR CER NBR Function: For Car Pump, Car Compressor T Seal
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: 16mm-40mm And Inch Size As Requirment Certificate: ISO9001
Size: Standard Type: Water Pump
Product Name: Auto Water Pump T Application: Auto Engine Mechanical Seal T Seal
High Light:

T Auto Cooling Mechanical Seal

,

NBR Auto Cooling Mechanical Seal

,

NBR car cooling seal

Product Description

Auto Cooling Mechanical Seal For Water Pump Automobile pump Seals

Operating Limits:
  1. T Auto Cooling Pump Seal (Replace MTU T1/T2/T3)
  2. Truck Shaft Seal
  3. Pressure: ≤0.6MPa
  4. Rotary Speed: ≤10m/s
  5. Temperature: -30ºC~+200ºC
  6. Medium: Clean water for car 

Material:

  • Rotary Ring(Ceramic/SiC)
  • Stationary Ring(Plastic Carbon/Carbon/SiC)
  • Spring & Other Parts (Sus304/Sus316)

Performance Capabilities:

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
16mm to 25mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Packing Detail
1.From 16mm to 20mm is packed in plastic sheets grouply and M box.

2.From 25mm to 30mm is wrapped in plastic paper individually then grouply in M box.
.

1. Features of structure:

Mechanical Seal for auto cooling pump T

 

 

NBR T Auto Cooling Mechanical Seal For Water Pump 0

NBR T Auto Cooling Mechanical Seal For Water Pump 1NBR T Auto Cooling Mechanical Seal For Water Pump 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767