logo
Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Godwin 40mm Mechanical Seal For Godwin Dri-Prime Pumps— 38-1445-9912

Minimum Order Quantity : 100PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 10DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 10000000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: Godwin 40mm

Detail Information

Material: SIC SIC PTFE Function: FOR GODWIN DRI-PRIME PUMPS
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Godwin Dri-Prime Mechanical Seal Kit Certificate: ISO9001
Type: Godwin Dri-Prime Mechanical Seal Standard Or Nonstand: Standard
Style: Godwin Dri Prime Single Mechanical Seal 40mm Size: 40MM

Product Description

Godwin 40mm Mechanical Seal For Godwin Dri-Prime Pumps— 38-1445-9912

 

Operations Conditions:

  • Structure: Single End
  • Pressure: High Pressure Mechanical Seals
  • Speed: General Speed Mechanical Seal
  • Temperature: High Temperature Mechanical Seal
  • Performance: High Pressure
  • Standard: Unbalanced
  • Model NO.: Godwin Pump Upper and Lower Seals
  • Balance: Balanced
  • Specification: Inner Diameter: 40mm, 50mm, 60mm, 75mm

Godwin 40mm Mechanical Seal — 38-1445-9912

The Seal House Godwin 40mm mechanical seal is a direct-fit shaft seal for Godwin Dri-Prime pumps running the 40mm seal, cross-referenced to Godwin part numbers 38-1445-9912, 38-1446-9912 and 38-0620-9913, and built to OEM-equivalent standards or higher.

At a glance:
  • Shaft size: 40mm

  • Manufacturer reference: Godwin references: 38-1445-9912, 38-1446-9912, 38-0620-9913

  • Faces: Silicon Carbide / Silicon Carbide

  • Elastomers: Viton (FKM)


Applications

Godwin Dri-Prime CD75, CD80D, CD80M, CD100M, CD103M, CD150M and CD200M, and the HL80, NC80, NC100 and NC150.

 

Pressure: ≤ 1MPa
Speed: ≤ 13m/s
Temperature: -35ºC ~+120ºC
Rotary Ring :Filled PTFE/SiC
Stationary Ring: 99%Ceramic/SiC
Secondary SeaI:PTFE
Spring & Other Parts(SS304/SS316/SS316L)

Performance Capabilities:

 

Temperature
-20℃ to 120℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 0.5mpa
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size-
40MM  
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, FKM etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Packing Individual packing ,1 pc in 1 small box is available as well

These are replacement mechanical seals for Godwin pump upper and lower seals. These 2 types of seals work togather.

Structural Features: single end, single spring, unbalanced, any direction of rotation.

Industrial Standards: Customized

 Application: specifically designed for Godwin pumps.

Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

 

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal,

Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal,

Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal,

Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal,

Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal,

Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps,

Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha,

Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767