Send Message
Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Double Mechanical Seal For Horizontal Centrifugal CNP Pump ZS-24 ZS-32 NG-32 / BSE4 / BSF4

Minimum Order Quantity : 5PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 100000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: ZS

Detail Information

Material: SIC SIC FKM CAR CER NBR Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Double Mechanical Seal Certificate: ISO9001
Type: AES W13SU Standard: Standard
Style: Bellows Mechanical Seals AES W13SU Replacement: Ave Spring Seal AES W13SU Double Mechanical Seal
High Light:

SIC Double Mechanical Seal

,

Horizontal Centrifugal CNP Pump Mechanical Seals

,

ZS-24 Industrial Pump Seals

Product Description

Mechanical Seals ZS-24 ForHorizontal Centrifugal CNP Pump ZS-24 ZS-32 NG-32 /BSE4/BSF4

 

Operational Conditions:

  1. Structure Description:
  2. ZS-24/BSE4/BSF4, ZS-32(NG-32)/BSE4/BSF4 Mechanical Seals for CNP Pumps

    Used For ZS50-32 ZS65-40 ZS65-50 ZS80-65 Horizontal single stage centrifugal pumps;

    Material: CA/SiC/FKM , SiC/SiC/FKM, CA/SiC/EPDM, SiC/SiC/EPDM;

    Shaft Size: 24mm (ZS-24) , 32mm (ZS-32);

Materials:

  • Rotary Face: Carbon / SIC.
  • Stationary Seat: Ceramic / SIC.
  • Bellows: NBR / EPDM / FKM.
  • Spring: SS304 / SS316.
  • Metal Parts: SS304 / SS316.

Performance Capabilities

         
Pump model Seal model Seal model Seal model Seal model Seal model
CDL CDLF CDM CDMF CDLA-12 CDLA-16 CDLA-22 CDLA-32 CDLA-36
CDLK CDLKF CDL-12 CDL-16      
CHL CHLF CHM CHL-16 CHL-20 CHM-14 CHM-19  
MS MS-14        
ZS ZS-24 ZS-32      
TD TD-28 TD-32 TD-40 TD5-40/43 TD5-48/55
QYL QYLB QY-15 QY-17 QY-20    
NIS NISO NIF NISO-33 NISO-43 NISO-53 NISO-60  
WQ WQ-17 WQ-20 WQ-25 WQ-30/35/40/45 WQ-50/60/70
CDLS CDLH CDLC-12 CDLC-16 CDLC-22    
SZ SZ-30 SZ-35 SZ-40 SZ-45/50 SZ-55/60
SP SP1-1/2 SP1-7/8      

 

Double Mechanical Seal For Horizontal Centrifugal CNP Pump ZS-24 ZS-32 NG-32 / BSE4 / BSF4 0Double Mechanical Seal For Horizontal Centrifugal CNP Pump ZS-24 ZS-32 NG-32 / BSE4 / BSF4 1Double Mechanical Seal For Horizontal Centrifugal CNP Pump ZS-24 ZS-32 NG-32 / BSE4 / BSF4 2Double Mechanical Seal For Horizontal Centrifugal CNP Pump ZS-24 ZS-32 NG-32 / BSE4 / BSF4 3

 

 

 

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767