Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Burgmann Mechanical Seal M7N Multi Spring With G9 Stationary Seat

Minimum Order Quantity : 5PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 100000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: M7N

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Burgmann Pump Mechanical Seal Certificate: ISO9001
Type: For Burgmann Pump Standard: Standard
Style: Mechanical Seal Product Name: M7N Burgmann Mechanical Seals
High Light:

Burgmann Mechanical Seal M7N

,

G9 Stationary Seat Multi Spring Seal

,

G9 Stationary Seat Burgmann Mechanical Seal

Product Description

Burgmann Mechanical seal M7N Multi Spring Seal with G9 Stationary Seat

 

Operational Conditions:

  1. Burgmann typeM7N Multi-Spring mechanical SealsFeatures:
    1.Different sizes of oil seal, rubber oil seal ,rubber seal also can make on your size
    2. Stationary seats: G4,G6,G9, G13
    3. Independent of direction of rotation
  2. single end, wave spring (M7N)
  3. Temperature: -20ºC to +180ºC
  4. Pressure: ≤2.5MPa
  5. Speed: ≤15m/s

 Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel

Performance Capabilities

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 16 bar
Speed
Up to 20 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
14mm to 100mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Carbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.
  • High quality Burgmann Pump Mechanical Seals M7N
  • Single end surface
  • Arbitrary rotation
  • Unbalanced type
  • Meet DIN 24960 Standard
  • M7N series widely used, good interchangeability, floating static ring, installer. The push ring is jammed by the transmission lap to prevent the spring from falling. The static ring can be limited, and the spring travel is limited to avoid excessive wear of the carbon ring.

Burgmann Mechanical Seal M7N Multi Spring With G9 Stationary Seat 0

Burgmann Mechanical Seal M7N Multi Spring With G9 Stationary Seat 1

Burgmann Mechanical Seal M7N Multi Spring With G9 Stationary Seat 2

Burgmann Mechanical Seal M7N Multi Spring With G9 Stationary Seat 3

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767