Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Mechanical Seal 587-Sp For Paper Making Equipment And Andritz Industrial Pumps

Minimum Order Quantity : 1PC Price : USD50-1000
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 100000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: 587-SP

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
HS Code: 848420090 Certificate: ISO9001
Type: 587-SP Mechanical Seal Standard: Standard
Size: Custom Size Application: Shaft Seal
Specification: Paper-Making Equipment Mechanical Seal Style: Mechanical Seal 587-SP
High Light:

Paper Making Equipment Mechanical Seal

,

Andritz Industrial Pump Mechanical Seals

Product Description

Mechanical Seal 587, 587-SP For Paper-Making Equipment And Other ANDRITZ Industrial Pumps

 

Operational Conditions:

  1. 587-SP Mechanical Seals for Paper-making Equipment and other ANDRITZ Industrial Pumps
  2. Pressure: 0 ~ 2.5 MPa
  3. Temperature: - 40 ~ 230 ºC
  4. Linear Speed: 20 m/s or less
  5. Structure: Single-End
  6. Pressure: High Pressure Mechanical Seals
  7. Speed: High Speed Mechanical Seal
  8. Temperature: High Temperature Mechanical Seal
  9. Performance: Corrosion
  10. Standard: Specific Customization
  11. Model NO.: 587, 587-SP
  12. Balance: Balanced
  13. Specification: Inner Diameter: 38 mm, 48 mm, 53 mm, 65 mm, 90 mm, 100 mm

 Materials:

  • Rotary Ring Face: Carbon/SiC/TC
  • Stationary Ring Face: SiC/TC
  • Elastomers: NBR/Viton/EPDM/Aflas
  • Springs: SS304/SS316/PH17-4
  • Metal Parts: SS304/SS316/SS316L​

Performance Capabilities

 

Temperature
-40℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 8 bar
Speed
Up to 18 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
38 mm, 48 mm, 53 mm, 65 mm, 90 mm, 100 mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Carbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.
  • single-end, double balanced, independent direction of rotation, wave spring with spring protector. The still spring structure allows high speed operating conditions. The spring is separated from the sealed mediums so it will not be jammed. This seal component has a simple structure and is easy to install with stable performance.

Mechanical Seal 587-Sp For Paper Making Equipment And Andritz Industrial Pumps 0

Mechanical Seal 587-Sp For Paper Making Equipment And Andritz Industrial Pumps 1

Mechanical Seal 587-Sp For Paper Making Equipment And Andritz Industrial Pumps 2

Mechanical Seal 587-Sp For Paper Making Equipment And Andritz Industrial Pumps 3

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767