Send Message
Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Grundfos Cartridge Mechanical Seal For Se SL Pump SEAL Size 43MM

Minimum Order Quantity : 100PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 10DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 10000000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: Grundfos Sarlin 43mm

Detail Information

Material: SIC SIC FKM Cer Car Nbr Function: For Oil Pump, Water Pump
HS Code: 848420090 Specification: Grundfos Cartridge Mechanical Seal For Se SL Pump SEAL Size 43MM
Certificate: ISO9001 Type: Grundfos Seal
Standard Or Nonstand: Standard Style: Mechanical Seal
Size: 43MM Product Name: Suitable For CR, CRN, And CRI Series Pumps SEAL Grundfos 43MM
High Light:

Se Pump Cartridge Mechanical Seal

,

SL Pump Cartridge Mechanical Seal

,

Cartridge Mechanical Pump Seal 43MM

Product Description

Grundfos Cartridge Mechanical Seal for Se SL Pump SEAL Size 43MM
Operations Conditions:

  1. Similar to mechanical seal  43MM
  2. Temperature: -20ºC to +200ºC
  3. Pressure: Up to 25 bar
  4. Speed: Up to 20 m/s
  5. 2. Materials:
  6. Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  7. Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide ,TC
  8. Secondary Seal: NBR, EPDM, FKM, PTFE
  9. Spring and Metal Parts: Steel
  10. 3. Seat Type:
  11. 4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids

Material:

  • SIC/SIC /FKM/ Ø43,Spring: SS304

 
Performance Capabilities
 

R-706se is applicable to Grundfos sarling se, SL, sev, SLV and SL1 pumps. 40,SL2. 45,SE SL 9. Art. 98119099,Kit,Shaft Seal F52 4P,2P,97926217,98119100,97926216. Under complex industrial conditions, it is used to transport process wastewater and wastewater with high particle content, including untreated wastewater.

 

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
43mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, FKM etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Packing Detail As Requirment

 
Grundfos cartridge mechanical seal SARLIN 43 is a professional seal for sarlin wastewater pump, sarlin pump is a famous pump brand from finland, now had been purchased by gurndfos pump.

Grundfos Cartridge Mechanical Seal For Se SL Pump SEAL Size 43MM 0Grundfos Cartridge Mechanical Seal For Se SL Pump SEAL Size 43MM 1Grundfos Cartridge Mechanical Seal For Se SL Pump SEAL Size 43MM 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767