Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Metal Bellow Pump Mechanical Seal Replacement Of Burgmann MFLWT80

Minimum Order Quantity : 10PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 10000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: MFLWT80

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Certificate: ISO9001 Type: Metal Bellows Seal Burgmann MFLWT80
Standard Or Nonstand: Standard Specification: Equivalent To Burgmann MFLWT80mechanical Seal
Size: Inch As Drawing Product Name: Metal Bellow Mechanical Seal Burgmann MFLWT80
High Light:

Metal Bellow Pump Mechanical Seal

,

Burgmann MFLWT80 Mechanical Seal

,

Single End Metal Bellow Mechanical Seal

Product Description

Metal Bellow Pump Mechanical Seal Replacement Of Burgmann MFLWT80​
 
 Operational Conditions:
  1. Type:Metal Bellow Seal
  2. Replacement:Burgmann MFLWT80
  3. Structure: Single-End
  4. Pressure: Medium Pressure Mechanical Seals
  5. Speed: General Speed Mechanical Seal
  6. Temperature: High Temperature Mechanical Seal
  7. Performance: Temperature and Wear
  8. Temperature:-75℃ to +200℃
  9. Pressure:≤2.0Mpa
  10. Speed:≤23m/s

2. Materials:

  • Rotary Face:Carbon/SIC/TC
  • Stat Ring:Ceramic/SIC/TC
  • Seat Type:Standard AS-S09
  • This type seal can replace with Burgmann MFLWT80 type seal​

Performance Capabilities:

 

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
18MM TO 150MM, 0.750 TO 6 INCHES
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.
  • Mechanical seal replace Burgman MFLWT80 metal bellow seal pump
  • Replacing the mechanical seal of Burgmann MFLWT80

Metal Bellow Pump Mechanical Seal Replacement Of Burgmann MFLWT80 0

  • Metal Bellow Pump Mechanical Seal Replacement Of Burgmann MFLWT80 1Metal Bellow Pump Mechanical Seal Replacement Of Burgmann MFLWT80 2Metal Bellow Pump Mechanical Seal Replacement Of Burgmann MFLWT80 3
  •  

 

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767