Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Glf-4 Single Spring Grundfos Mechanical Seal Semi Cartridge With Push Fit Head

Minimum Order Quantity : 5pcs Price : 10-20usd/pcs
Packaging Details : white box and carton Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : L/C, T/T, Western Union, MoneyGram Supply Ability : 100000PC/Month
Place of Origin: china Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: GLF-4 (22MM)

Detail Information

Standard Or Nonstandard: Standard Material: Sic/sic/v
Color: Black Application: Grundfos Pump Seal
Size: 22mm Product Name: Grundfos Pump Seals
Temperature: -30℃ To 200℃, Dependent On The Elastomer Pressure: ≤2.5MPa
Metal Parts: Ss304/ss316 Face: Sic Tc Carbon
Keywords: Pump Seal
High Light:

Push Fit Head Grundfos Mechanical Seal

,

Semi Cartridge Grundfos Mechanical Seal

Product Description

Glf-4 Single Spring Oring Mounted Semi-Cartridge Seals With Push-Fit Head ,Suitable For Grundfos Pump
 
Grundfos Mechanical Seal Suppliers flange Cartridge Mechanical Seal for Grundfos Pumps
 

Description:

Flange Cartridge Seal 12MM 16MM 22MM For HQQE Or HQQV

 

1. Operational Conditions:
Temperature: -30ºC to +220ºC
Pressure: ≤2.5MPa
Speed: ≤25m/s
2. Materials:
Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
Spring and Metal Parts: Steel
3. Seat Type:
4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids

Performance Capabilities:

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
12MM 16MM 22MM
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.

 

Glf-4 Single Spring Grundfos Mechanical Seal Semi Cartridge With Push Fit Head 0Glf-4 Single Spring Grundfos Mechanical Seal Semi Cartridge With Push Fit Head 1Glf-4 Single Spring Grundfos Mechanical Seal Semi Cartridge With Push Fit Head 2Glf-4 Single Spring Grundfos Mechanical Seal Semi Cartridge With Push Fit Head 3Glf-4 Single Spring Grundfos Mechanical Seal Semi Cartridge With Push Fit Head 4Glf-4 Single Spring Grundfos Mechanical Seal Semi Cartridge With Push Fit Head 5

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal,

Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal,

Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal,

Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal,

Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal,

Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps,

Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha,

Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767