Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

G6 Stationary Silicon Sic Mechanical Seal Ring For Water Pump

Minimum Order Quantity : 100PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 10DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 10000000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: G9/G92

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Cer Car Nbr Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: G60 Mechanical Seal Certificate: ISO9001
Type: Burgmann G9 G92 Mechanical Seal Stationary Seat Standard Or Nonstand: Burgmann G9 G92
Style: Mechanical Seal Stationary G9 G92 Size: 10-100MM
High Light:

Water Pump Single Spring Mechanical Seal

,

Silicon Single Spring Mechanical Seal

Product Description

G6 Stationary Silicon Sealing Ring Sic Mechanical Seal Ring For Water Pump

 

Operations Conditions:

G6 stationary silicon sealing ring sic mechanical seal ring for water pump


1 Burgmann G6 G606 seat
2. Burgmann Mechanical Seal Spare Parts Stationary Seat
3. Application: seals are primarily used in in Clean water,sewage water,oil and other moderately corrosive fluids etc
4. Standard:the products are in according with Din24960,ISO3069,en12576,API682 standards

 

 

Performance Capabilities:

Silicon carbide ring Burgmann mechanical seal spare parts G6 G606 stationary seat for pump
Operational Condtions
Size
Material

 

Temperature:
-20℃ to 200℃ dependent on the elastomer
10-100mm
Face: Carbon/SIC/TC
Pressure:Up to 25 bar
Speed:Up to 15 m/s
Elastomer:NBR, EPDM, VIT, Aflas, FEP, FFKM
End Play /axial float Allowance:±1.0

G6 Stationary Silicon Sic Mechanical Seal Ring For Water Pump 0

G6 Stationary Silicon Sic Mechanical Seal Ring For Water Pump 1

G6 Stationary Silicon Sic Mechanical Seal Ring For Water Pump 2G6 Stationary Silicon Sic Mechanical Seal Ring For Water Pump 3

 

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767