Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

TC Ring Mechanical Seals Parts YG6 YG8 Tungsten Carbide

Minimum Order Quantity : 10PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 100000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: Tungsten Carbide ring

Detail Information

Material: Ceramic Seal RingTungsten Carbide Ring Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: For Water Pump Mechanical Seal Certificate: ISO9001
Type: For Pump Standard: Standard
Product Name: Mechanical Sealing Parts Stationary Ring: Tungsten Carbide Ring
High Light:

Tungsten Carbide Mechanical Seals Parts

,

TC Ring Mechanical Seals Parts

,

Ceramic Seal Ring Mechanical Seals Parts

Product Description

YG6,YG8 Tungsten Carbide Tc Seal Ring TC Ring Mechanical Seals Parts Rotary Seal Face ​
 

Description:

 

Tungsten Carbide (TC) is one of the most versatile materials available for wear parts.

It gives the following benefits:
- High hardness and mechanical strength
- Superior wear resistance
- Good corrosion resistance
- Easily withstands abrasive services
- (Good fracture toughness)

 

Performance Capabilities

 

GRADE Main Chemical Component(%) Bending Stength
(≥N/mm2)
Hardness
(≥HRA)
Density
(g/cm3)
Linear Bulge Modulus Application guide
WC CO Ni Tic other
YWN6 94   6     1500 89 14.5-14.9 5.2 Oil,Sewerage,Acid,alkili,Fat,fluidify Hydrocarbon,Strong Alkali With Grain And ETC
YWN8 92   8     1650 88 14.4-14.8 5.3
YWN10 90   10     2100 87 14.5-14.9 5.3
YG6 94 6       1550 89.5 14.7-15.1 5 Oil,Sewerage,soft,Acid,alkili,Fat,fluidify Hydrocarbon,medium With Grain
YG8 92 8       1700 89 14.6-14.9 5.1
YG13 87 13       2400 88 13.9-14.2 6 Gas seal of compressor
YG15 85 15       2500 87 13.9-14.2 6.3
A30 88 2 8 1 1 1700 89 14.0-14.5 6 Oil,Sewerage,soft,Acid,alkili,Fat,fluidify Hydrocarbon,medium With Grain
A10 78 2 10 8 2 1490 89 12.0-12.6 6
Kinds of Tungsten Carbide Strure accords with Chinese Standard YS/T40
ΦD (mm) Φd (mm) ΦH (mm)
10~500 2~400 1.5~30

 

TC Ring Mechanical Seals Parts YG6 YG8 Tungsten Carbide 0

TC Ring Mechanical Seals Parts YG6 YG8 Tungsten Carbide 1TC Ring Mechanical Seals Parts YG6 YG8 Tungsten Carbide 2TC Ring Mechanical Seals Parts YG6 YG8 Tungsten Carbide 3

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767