Send Message
Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Cartex-SN Single Cartridge Seal

Minimum Order Quantity : 100PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 1000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: Cartex SN

Detail Information

Material: SIC SIC FKM Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Burgmann Cartex-SN Single Cartridge Seal. Certificate: ISO9001
Type: John Crane Standard Or Nonstand: Standard
Application: Industrial Pump Seal Product Name: Cartex-SN Single Cartridge Seal.
High Light:

Balanced Single Cartridge Seal

,

Cartex-SN Single Cartridge Seal

,

Cartex-SN Centrifugal Pump Mechanical Seal

Product Description

Burgmann Cartex-SN Single Cartridge Seal Mechanical Seal For Chemical Centrifugal Pumps

 

Operations Conditions:

 

  1. Equivalent to Burgmann Cartex-SN
  2. Single cartridge mechanical seal
  3. Multiple spring,balanced,most popular type
  4. Temperature:-40ºC to +220ºC
  5. Pressure:≤2.5MPa
  6. Speed:≤16m/s

Materials:

  • Stationary Ring:Silicon Carbide Reaction Bonded
  • Rotary Ring:Q5,Resin Impregnated Carbon Graphite(Furan),Silicon Carbide Reaction Bonded
  • Secondary Seal:Fluorocarbon Rubber(FKM),Ethylene Propylene(EPDM)
  • Spring and Metal Parts:Stainless Steel
  • Seat Types:
  • Applications:Clean Water

 

Performance Capabilities:

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
25mm to 100mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, FKM etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.
  • 1.Burgmann Cartex-SN single cartridge seal.
  • 2.standard 4-bolts gland designed with big bore flushing,
  • 3.2 bolts gland designed for specific usage.
  • 4.Suitable for Plan 11, 21, 32.
  • Cartex--Single seals without connections (-SNO), with flush (-SN)
  • with quench combined with lip seal (-QN) or throttle ring (-TN)

Cartex-SN Single Cartridge Seal 0

Cartex-SN Single Cartridge Seal 1Cartex-SN Single Cartridge Seal 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767