Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

6m/Sec Type 208 Industrial Mechanical Seals Double Acting Mechanical Seal

Minimum Order Quantity : 5PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 100000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: 208

Detail Information

Material: SIC SIC VITON CAR CER NBR Function: Industrial Pump Slurry Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: John Crane Type208 Certificate: ISO9001
Type: Mechanical Seal For Water Pump Model 208 Mechanical Seal Pumps 155-12/13/14/15/16/18/20/24/25/28/30 Bellow Mechanical Shaft Seal Standard: Standard
Style: Mechanical Seal Application: Mechanical Seal Industry 208
High Light:

6m/Sec Industrial Mechanical Seals

,

Type 208 Industrial Mechanical Seals

,

6m/Sec Double Acting Mechanical Seal

Product Description

Mechanical Seals Shaft Seal Type 208 Dual Double Seal Sewage Pump Seal Water Pump Seal

 

Operational Conditions:

  1. Double acting mechanical seal 208 for wholesale for high-pressure applications
  2. Pumps: Submersible pumps, sewage pumps, etc.
  3. Temperature: -20°C~100°C
  4. Pressure: ≤0.35MPa
  5. Speed: ≤ 6 m/Sec

 Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, TC, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, VN, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids

Performance Capabilities

 208 mechanical seal rotary seal mixer seal
Operational Condtions
Size
Material

    Temperature:

-40℃ to 200℃ dependent on the elastomer
10 to 35mm
Face: Carbon, SiC, TC
Pressure:Up to 25 bar
Seat: Ceramic, SiC, TC
Speed:Up to 20 m/s
Elastomer:NBR, EPDM, FKM
End Play /axial float Allowance:±1.0mm
Other Metal Parts : SS304, SS316

1. Our seals can replace the original seals.For industrial pumps
Replacing the mechanical seal of Burgmann and John Crane

2.Mechanical Seal for Water Pump Model 208 Mechanical Seal Pumps 155-12/13/14/15/16/18/20/24/25/28/30 Bellow Mechanical Shaft Seal

 

6m/Sec Type 208 Industrial Mechanical Seals Double Acting Mechanical Seal 0

6m/Sec Type 208 Industrial Mechanical Seals Double Acting Mechanical Seal 1

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767