Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Single Cartridge CR150 High Pressure Mechanical Seal For CR Water Pump

Minimum Order Quantity : 100PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 1000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: CR150

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: AES CDSA Cartridge Mechanical Seal Certificate: ISO9001
Type: John Crane Standard Or Nonstand: Standard
Application: Industrial Pump Seal Product Name: AES CDSA Single Cartridge Seal.
High Light:

CR150 High Pressure Mechanical Seal

,

Single Cartridge High Pressure Mechanical Seal

,

CR150 Single Mechanical Seal

Product Description

Mechanical Seal CR150 Single Cartridge Seal High Pressure Mechanical Seal For CR Water Pump

 

Operations Conditions:

  1. Chesterton 150 Single Cartridge Mechanical Seal
  2. Chesterton 150 is a value leader in its class. It is the ideal single mechanical seal to reduce high maintenance costs and prevent wasteful leakage, shaft fretting damage, and inefficient downtime.
  3. Temperature: -20º CTO +150º C
  4. Pressure: ≤ 20MPa
  5. Speed: ≤ 15m/s

Materials:

  • Stationary Ring: Silicon Carbide, Carbon, TC,
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide, TC
  • Secondary Seal: EPDM, Viton, Afias, kalrez
  • Spring and Metal Parts: 304/316

 

Performance Capabilities:

Temperature
-20℃ to 150℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 20 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size24-65MM
 
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
 
Elastomer
Viton, EPDM, Kalrez
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.

Designed for baseline applications and for upgrading packed or component sealed equipment, the 150 seal makes general industrial sealing simple, reliable, and affordable.

Certified to NSF/ANSI 61.

Single Cartridge CR150 High Pressure Mechanical Seal For CR Water Pump 0Single Cartridge CR150 High Pressure Mechanical Seal For CR Water Pump 1Single Cartridge CR150 High Pressure Mechanical Seal For CR Water Pump 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767