Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Multiple spring Cartex DN Cartridge Mechanical Seals Pressure 20bar

Minimum Order Quantity : 5PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 100000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: Cartex DN

Detail Information

Material: SIC SIC VITON CAR CER NBR Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Eagle Burgmann Cartex DN Certificate: ISO9001
Type: Mechanical Seal Cartex DN Standard: Standard
Style: Cartridge Mechanical Seals Cartex-DN Product Name: Mechanical Seals Burgmann Cartex-DN
High Light:

20bar Cartridge Mechanical Seals

,

Cartex DN Cartridge Mechanical Seals

,

Cartex DN Double Mechanical Seal

Product Description

Cartridge Mechanical Seals Eagle Burgmann Cartex DN Double Mechanical Seal Burgmann Cartex DN

 

Operational Conditions:

  1. Temperature: -50---204℃
  2. Speed: 23m/s
  3. Pressure: 20bar
  4. Standard Size: 25-100mm or 1″-4.00″

Materials

  • Seal ring: Car, Sic, Ssic, TC
  • Secondary seal: NBR, Viton, EPDM, Kalrez
  • Spring and metal parts: 304, 316, HAST.C
  • The type seal can replace with Burgmann type Cartex-Dn cartridge seal.

Performance Capabilities

Performance Capabilities Materical combination
Temperature: -50°C to 204°C, dependent on o-ring material
Face: Carbon, SiC, TC
Pressure: Up to≦2Mpa Seat: Ceramic, SiC, TC
Speed: Up to 23 m/s O-ring: NBR, EPDM,FEP etc
End play/axial float allowance: ±1mm Spring: SS304, SS316, hastelloy
Sizes:25-100mm or 1″-4.00″
Metal parts: SS304, SS316
  • Equivalent to Burgmann Cartex-DN/ Cartex Dual seals/ Cartex Dual seals/ Cartex ANSI Dual seals/ Cartex ANSI Dual seals
  • Double cartridge mechanical seal
  • Multiple spring, balanced, most popular seal

Multiple spring Cartex DN Cartridge Mechanical Seals Pressure 20bar 0
 

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767