Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

High Pressure 1523 1524 Industrial Mechanical Seals For Pumps

Minimum Order Quantity : 100PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 10DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 10000000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: 1523/1524

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Cer Car Nbr Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Pump Seal Mechanical Seal 1524 Certificate: ISO9001
Type: 1523 Mechanical Seals Standard Or Nonstand: Standard
Style: John Crane Seal 1523 1524 1527 1528 1500 Size: 18-100mm
High Light:

1523 Industrial Mechanical Seals

,

1524 Industrial Mechanical Seals

,

1524 High Pressure Mechanical Seal

Product Description

High Pressure Mechanical Seal John Crane Seal 1500 1523 1524 1527 1528 Mechanical Shaft Seals For Pumps​
 

Operations Conditions:

  1. Pressure in the sealed chamber: ≤3MPa
  2. Temperature in the sealed chamber:-20℃~180℃
  3. Linear velocity:≤3000r/min
  4. Mediums to be sealed : Uncrystalline acid. alkaline and salt

 
Materials:

  • Rotary Ring (SiC/TC/Carbon)
  • Stationary Ring (Carbon/SiC/TC)
  • Secondary Seal (EPDM/VITON/PTFE)
  • Spring & Other Parts (SUS304/SUS316)

Performance Capabilities:
 

Operational conditions:Materials
temperature-20℃to +200℃Stationary ringQ2, U2,B,
Pressure<<1 MpaRotary ringU22,Q22
Speed<<25M/SSecondary sealP,E,N,V,Aflas
StandardDIN24960Spring and metal partsF,G,
Application: clean water, sewage water, Oiland other moderately corrosive fluids

1523 Mechanical Seals (1527, 1523, 1524 and 1528) for Industrial Pumps

 
  • 1524 type mechanical seal is a product originated from 1523 type. Its installation size is as same as 1524, but the sealing rings are more diverse, e.g. PTFE V-type and O-type rings. Therefore , it can be used in a wider range.
  • Mediums: oil, water, amorphism acid, alkali, and organic solvents.
  • Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

High Pressure 1523 1524 Industrial Mechanical Seals For Pumps 0

 

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so o
n

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767