Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Aesseal CURC Single Cartridge Seal For Goulds 3196 Pump

Minimum Order Quantity : 100PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 1000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: GU1(Aesseal CURC)

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Aesseal CURC Cartridge Mechanical Seal Certificate: ISO9001
Type: Pump Cartridge Seal Aesseal CURC Double Mechanical Seal Standard Or Nonstand: Standard
Application: Industrial Pump Seal Product Name: Mechanical Seal Type AES Type CURC Cartridge Seal
High Light:

Aesseal CURC Single Cartridge Seal

,

3196 Pump Single Cartridge Seal

,

CURC Single Cartridge Mechanical Seal

Product Description

Single Cartridge Mechanical Seal Aesseal CURC Cartridge Seal Mechanical Seal For Goulds 3196 Pump

 

Operations Conditions:

 

  1. Temperature:-20℃-220℃
  2. Speed:≦15M/S
  3. Pressure:≦2.5Mpa
  4. Size:24mm-100mm/1”-5”

Materials:

  • Face: Carbon, SiC, TC
  • Seat: SiC, TC
  • rings: NBR, EPDM, VITON, Aflas, FEP, Kalrez, Chemraz etc.
  • Spring: SS316, hastelloy C
  • Metal parts: SS316
  • The type seal can replace with AES type CURC cartridge seal.

Performance Capabilities:

Temperature
-20℃ to 150℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 28 bar
Speed
Up to 25m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
Sizes: 24mm-125mm/1”-5”​
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
 
Elastomer
Viton, EPDM, Kalrez
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.
  • CURC
  • Category 2 (Zone 1/21) & Category 3 (Zone 2/22)
  • Self Aligning stationary face, maximizing seal life
  • Stationary face with radial locating pins minimizes damage in stop / start applications with viscous fluids
  • Quench flush and drain ports for cooling or heating options to maximize seal life
  • CRCO lip seal option
  • CURE secondary seal option
  • ANSI+ gland options
  • Bi-Metal option with exotic alloy wetted components for maximum versatility at minimum price premium
  • Hydraulically balanced seal face technology for reduced power consumption
  • Non-clogging rotaries and non shaft fretting elastomers
  • Multiple spring and positive set screw shaft drive

Aesseal CURC Single Cartridge Seal For Goulds 3196 Pump 0

Aesseal CURC Single Cartridge Seal For Goulds 3196 Pump 1

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767