Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

AES CDSA Double Cartridge Mechanical Seals For Chemical Pumps

Minimum Order Quantity : 100PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 1000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: GUO(Aesseal CDSA)

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Aesseal CDSA Cartridge Mechanical Seal Certificate: ISO9001
Type: Pump Cartridge Seal Aesseal CDSA Double Mechanical Seal Standard Or Nonstand: Standard
Application: Industrial Pump Seal Product Name: Mechanical Seal Type Aesseal CDSA
High Light:

AES CDSA Double Cartridge Mechanical Seals

,

Chemical Pumps CDSA Cartridge Mechanical Seals

,

AES CDSA Double Cartridge Seal

Product Description

AES CDSA Double Cartridge Mechanical Seal For Pump Dual Cartridge Seal For Chemical Pumps

 

Operations Conditions:

  1. Temperature:-20℃-220℃
  2. Speed:≦16M/S
  3. Pressure:≦2.5Mpa
  4. Size:24mm-125mm/1”-5”​

Materials:

  • Face: Carbon, SiC, TC
  • Seat: SiC, TC
  • rings: NBR, EPDM, VITON, Aflas, FEP, Kalrez, Chemraz etc.
  • Spring: SS316, hastelloy C
  • Metal parts: SS316
  • The type seal can replace with AES type CDSA double cartridge seal.

Performance Capabilities:

Temperature
-20℃ to 150℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 28 bar
Speed
Up to 25m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
Sizes: 24mm-125mm/1”-5”​
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
 
Elastomer
Viton, EPDM, Kalrez
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.
  • 1,Self-aligning stationary seal-faces with radial contacting pin drive which minimizes damage in stop / start applications and viscous fluids
  • 2,Hydraulically balanced seal-face technology for reduced power consumption
  • 3,Non-shaft-fretting sleeve elastomer and positive set screw shaft drive
  • 4,Independant seal face design to enhance safe containment of process fluid in the event of damage to any individual sealing element
  • 5,Multiple spring seal face loading

AES CDSA Double Cartridge Mechanical Seals For Chemical Pumps 0

AES CDSA Double Cartridge Mechanical Seals For Chemical Pumps 1

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767