Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

AES CDSA Double Cartridge Mechanical Seals For Chemical Pump

Minimum Order Quantity : 100PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 1000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: Cartex SN

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: AES CDSA Cartridge Mechanical Seal Certificate: ISO9001
Type: John Crane Standard Or Nonstand: Standard
Application: Industrial Pump Seal Product Name: AES CDSA Single Cartridge Seal.
High Light:

Chemical Pump CDSA Cartridge Mechanical Seals

,

AES CDSA Cartridge Mechanical Seals

,

AES CDSA Double Cartridge Mechanical Seal

Product Description

Cartridge Type Mechanical Seal AES CDSA Double Cartridge Mechanical Seal For Chemical Pump And Industrial Pump

 

Operations Conditions:

  1. AES CDSA Double Cartridge Mechanical Seal For Pump
  2. Equivalent to AES CDSA cartridge seal
  3. Temperature: -20º CTO +220º C
  4. Pressure: ≤ 2.5MPa
  5. Speed: ≤ 16m/s

Materials:

  • Stationary Ring: Silicon Carbide, Carbon, TC,
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide, TC
  • Secondary Seal: EPDM, Viton, Afias, kalrez
  • Spring and Metal Parts: 304/316

 

Performance Capabilities:

Temperature
-20℃ to 150℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 20 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
1.375 inch
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
 
Elastomer
Viton, EPDM, Kalrez
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.

Cartridge Mounted Double Seal
This modular seal is ideal for the containment of hazardous process fluids.

It's flexible design allows use as a double seal (high pressure barrier fluid) or tandem seal

(low pressure barrier fluid) which reduces the necessity to inventory two seal designs.
Features:
Self-aligning stationary seal-faces with radial contacting pin drive which minimizes damage in stop

start applications and viscous fluids
Bi-metal CDSA option also includes Exotic Alloy wetted components at minimum price premium

for use with corrosive chemicals
Hydraulically balanced seal-face technology for reduced power consumption
Non-shaft-fretting sleeve elastomer and positive set screw shaft drive
Independant seal face design to enhance safe containment of process fluid in the event of damage to

any individual sealing element
Multiple spring seal face loading
Sizes available from 1.000" to 5.000" (24mm - 125mm) in standard and ANSI Plus gland formats larger sizes up to

12.000" (300mm) available on request

 

AES CDSA Double Cartridge Mechanical Seals For Chemical Pump 0AES CDSA Double Cartridge Mechanical Seals For Chemical Pump 1

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767