Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

250 Mechanical Water Pump Seals O Ring Mechanical Seals For CNP Pump

Minimum Order Quantity : 5PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 100000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: 250

Detail Information

Material: SIC SIC VITON CAR CER NBR Function: Industrial Pump Slurry Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: John Crane Type 250 Certificate: ISO9001
Type: 250 Standard: Standard
Style: Mechanical Seal Application: Mechanical Seal Industry 250
High Light:

ISO9001 250 Mechanical Water Pump Seals

,

ISO9001 Mechanical Water Pump Seals

,

CNP Pump 250 O Ring Mechanical Seals

Product Description

Mechanical Seal 250 For Pumps Mechanical Water Pump Seal Mechanical Seal            For CNP Pump

 

Operational Conditions:

  1. EagleBurgmann HA211,TYPE 250, O Ring Mechanical Seals
  2. Max. pressure : 12 bar.
  3. Rotation direction : indifferent.
  4. Speed : 16 m/s.
  5. Temperature : - 10 °C to + 150 °C.

 Materials:

  • Stationary Ring (Carbon/Alumina 99%/Alumina 99.5%/SiC/SSiC/TC)
  • Rotary Ring (Carbon/SiC/SSiC/TC)
  • Secondary Seal (NBR/EPDM/Viton)
  • Spring and Punched Parts (SS304/SS304)

Performance Capabilities

 250 mechanical seal rotary seal mixer seal
Operational Condtions
Size
Material

    Temperature:

-40℃ to 200℃ dependent on the elastomer
20 to 100mm
Face: Carbon, SiC, TC
Pressure:Up to 25 bar
Seat: Ceramic, SiC, TC
Speed:Up to 20 m/s
Elastomer:NBR, EPDM, FKM
End Play /axial float Allowance:±1.0mm
Other Metal Parts : SS304, SS316
  • 1. Our seals can replace the original seals.For industrial pumps
  • Replacing the mechanical seal of Burgmann and John Crane
  • 2.Application: seals are primarily used in in Clean water,sewage water,oil                                                                                                and other moderately corrosive fluids etc
  • 3.Standard:the products are in according with Din24960,ISO3069,en12576,API682 standards
     

250 Mechanical Water Pump Seals O Ring Mechanical Seals For CNP Pump 0

250 Mechanical Water Pump Seals O Ring Mechanical Seals For CNP Pump 1

250 Mechanical Water Pump Seals O Ring Mechanical Seals For CNP Pump 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767