Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

1.5MPa Pump Mechanical Seal 44.4mm For Sanitary Pump

Minimum Order Quantity : 1PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 1000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: JR 28

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Alfa Pump Seal Mechanical Seal Certificate: ISO9001
Type: MAC Seal Rubber 28 Alfa Pump Standard Or Nonstand: Standard
Product Name: Alfa Pump Seal Double Face 31.7mm 44.4mm Application: Machanical Seal For Alfa Pump
High Light:

1.5MPa Pump Mechanical Seal

,

44.4mm Pump Mechanical Seal

,

44.4mm Flowserve Mechanical Seal

Product Description

Alfa Pump Seal Flowserve MAC Seal Rubber 28 Mechanical Seal 44.4mm
For Sanitary Pump

 

Description:

 

  1. Aesseal B06 seal
  2. Vulcan 28 seal
  3. Roten 41 seal
  4. 1. Operational Conditions:
  5. Temperature: -20ºC to +200ºC
  6. Pressure: ≤1.5MPa
  7. Speed: ≤15m/s

 Materials:

  • 2.Stationary Ring: Silicon Carbide,
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, , PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Seat Type:
  • 4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids

 

Performance Capabilities

 

Size
44.4mm,31.7mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC,
Seat
SiC, SUS304,SUS316
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.
  • Mechanical Seal Sterling MAC seal VULCAN 28 hot water pump
  • Replacement to:
  • sterling MAC seal
  • Flowserve MAC seal
  • 2. Our seals can replace the original seals.
  • 3.If it is not the one you need ,you can pass us your drawing ,material,shaft size for quotation.
  • 4.Customized products and OEM is welcomed .
 

 


1.5MPa Pump Mechanical Seal 44.4mm For Sanitary Pump 0

1.5MPa Pump Mechanical Seal 44.4mm For Sanitary Pump 11.5MPa Pump Mechanical Seal 44.4mm For Sanitary Pump 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767