Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

1.875 Inch 47.62mm Cartridge Type Mechanical Seal for Gorman Rupp Pump

Minimum Order Quantity : 1PC Price : USD50-1000
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 100000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: Gorman Rupp Pump

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
HS Code: 848420090 Certificate: ISO9001
Type: For Replace Sterling 540 Pump Mechanical Seals For Gorman Rupp Standard: Standard
Size: Custom Size Application: Shaft Seal
Specification: Replace Sterling 540 Pump Style: Mechanical Seal 540
High Light:

1.875 Inch Cartridge Type Mechanical Seal

,

47.62mm Cartridge Type Mechanical Seal

,

1.875 Inch Cartridge Mechanical Seal

Product Description

Mechanical Seal Cartridge Mechanical Seals For Self Priming Gorman Rupp T Series Pumps

 

Operational Conditions:

  1. Replacement seal for Gorman-Rupp Pump T Series
  2. Mechanical seals for Gorman-Rupp Pumps, Suitbale for the T range of self Priming Gorman-Rupp Pumps Model T3/T4/T6 Model T8 Model T10
  3. Shaft size :1.25 inch , 1.5 inch , 1.875 inch , 2.25 inch , 2.75 inch
  4. Temperature: -20ºC to +180ºC
  5. Pressure: ≤2.5MPa
  6. Speed: ≤15m/s

Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Seat Type:
  • 4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids

 

Performance Capabilities

 

Temperature
-40℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 8 bar
Speed
Up to 18 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
38.10mm( 1.5" ) 47.62mm( 1 7/8" ) 69.85mm( 2 3/4" )
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Carbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.

 

1.Replace Sterling  Pump Mechanical Seals for Gorman Rupp

2. Our seals can replace the original seals.

3.Application: seals are primarily used in the Centrifugal pumps

4.Standard:the products are in according with Din24960,ISO3069,en12576,API682 standards
5.OEM and Customized products is welcomed.
6. Factory Price,High Quality ,Fast Delivery and Best Sevice.

1.875 Inch 47.62mm Cartridge Type Mechanical Seal for Gorman Rupp Pump 01.875 Inch 47.62mm Cartridge Type Mechanical Seal for Gorman Rupp Pump 1

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767