Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

35mm Pump Mechanical Seals Double Cartridge Seal For EMLL

Minimum Order Quantity : 1PC Price : USD50-1000
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 100000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: EMLL

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
HS Code: 848420090 Certificate: ISO9001
Type: Used For EMU Pumps And Mixers Standard: Standard
Size: 35/50/75mm Shaft Size Available Custom Size Application: Suit Wilo E.M.U Submersible Pumps
Specification: For EMU Pump Mechanical Seal Style: Mechanical Seal,silicon Carbide Seal Ring
High Light:

EMLL Pump Mechanical Seals

,

35mm Pump Mechanical Seals

,

35mm Double Cartridge Seal

Product Description

Double Seal For EMU Pump Cartridge Seal Mechanical Seal 35mm/50mm/75mm 

 

Operational Conditions:

  1. Replacement seals to fit Wilo EMU pumps and Tsurumi pumps, Shaft size: 30mm, 35mm, 40mm, 50mm, 60mm, 75mm
  2. Replacement seals for EBS double cartridge seals and S0ECU plug-in double seal.
  3. Temperature: -20ºC to +180ºC
  4. Pressure: ≤2.5MPa
  5. Speed: ≤15m/s

 Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Seat Type:
  • 4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids

 

Performance Capabilities

 

Temperature
-40℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 8 bar
Speed
Up to 18 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
35mm,50mm,75mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Carbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.
  • High Quality stationary silicon sealing ring sic mechanical seal ring for water pump
  • 1.Double seal EMU catridge mechanical seal for AES seal replacement
  • 2.Size: from 35,55, 75mm
  • 3.Aesseal SOEC seal

35mm Pump Mechanical Seals Double Cartridge Seal For EMLL 0

35mm Pump Mechanical Seals Double Cartridge Seal For EMLL 1

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767