Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Welded 40MM Metal Bellow Mechanical Seal Replacement Fluiten TSHA

Minimum Order Quantity : 100PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 10DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 10000000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: Fluiten TSHA mechanical seal

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Cer Car Nbr Function: For Oil Pump, Water Pump
HS Code: 848420090 Specification: Fluiten Mechanical Seal TSHA
Certificate: ISO9001 Type: TZKA Mechanical Seal
Standard Or Nonstand: Standard Style: Mechanical Seal TSHA - Fluiten Spring Seal Used In Water Transfer Pump Seal
Size: 12-40MM Product Name: Fluiten TSHA Mechanical Seal
High Light:

Fluiten TSHA Metal Bellow Mechanical Seal

,

40MM Metal Bellow Mechanical Seal

,

TSHA Fluiten Mechanical Seal

Product Description

Mechanical Seal TSHA Fluiten Featuring Welded Metal Bellows Mechanical Seal​

 

Operational Conditions:

  1. Type: Welded Metal Bellows Seal
  2. Replacement:Fluiten TSHA
  3. Temperature:-20℃ to +180℃
  4. Pressure:≤2.2Mpa
  5. Speed:≤20m/s

Materials:

  • Seal face : Aluminium Oxide (05).
  • Mating face : Carbon risin (06).
  • Secondary seals : NBR(A), FKM(C).
  • Combination : 0506A15.

Performance Capabilities

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
12mm to 75mm
Brand
JR
Face
Ceramic, SiC, TC
Seat
Carbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Packing
1.From 10mm to 20mm is packed in plastic sheets grouply and M box.
2.From 21mm to 40mm is wrapped in plastic 3.paper individually then grouply in M box.
3.Individual packing ,1 pc in 1 small box is available as well with cost of packing added.
  • TSHA is a single balanced seal, stationary seat type A, bidirectional. In addiotion to the standard type, the following series are available:

    Shaft dimension in inches
    Stationary seal
    Double ply for high pressure Customized cartridge version, complete to sleeve and flange, designed according API 682 standard, are available.

Welded 40MM Metal Bellow Mechanical Seal Replacement Fluiten TSHA 0

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767