Wave Spring Burgmann H92N Pump Mechanical Seals

Product Details:
Place of Origin: MADE IN CHINA
Brand Name: JR
Certification: ISO9001
Model Number: H92N
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 5PC
Price: Negotiated
Packaging Details: box as requirement
Delivery Time: 20-30DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, L/C
Supply Ability: 100000PC/Month

Detail Information

Material: SIC SIC VITON CAR CER NBR Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: H92N Certificate: ISO9001
Type: Burgmann HJ92N Seal Aesseal M010 Seal Roplan 201 Seal Standard: Standard
Style: Mechanical Seal Product Name: Burgmann HJ92N Seal Aesseal M010 Seal Roplan 201 Seal Roten EHS Seal Hecker HN 435 Seal Ropac Propac 50 Seal
High Light:

SIC Pump Mechanical Seals

,

H92N Pump Mechanical Seals

,

H92N Burgmann Mechanical Seal

Product Description

Mechanical Seal Burgmann HJ92N Wave Spring HJ977 Water Pump Seal For Aesseal M010 Seal Roten EHS Seal Hecker HN 435 Seal

 

Operational Conditions:

  1. Replacement to eagleburgmann hj92n and burgmann hj977gn burgmann mechanical seal suppliers in high quality

    Mechanical seals of the U7 series are designed for media containing solids or with high viscosity e.g. sugar, paper, sewage and waste water industry. The springs are product protected. There is no sticking or clogging making the design rugged and reliable.

  2. Burgmann H92N Mechanical Seal
  3. Speed: ≤15m/s
  4. Temperature: -20ºC to +180ºC
  5. Pressure: ≤2.5MPa

Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Seat Type:
  • 4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids


Performance Capabilities

HJ92N mechanical seal 
Operational Condtions
Size
Material
Temperature:
-40℃ to 200℃ dependent on the elastomer
10mm to 80mm, 
Face: Carbon, SiC, TC
Pressure:Up to 25 bar
Seat: Ceramic, SiC, TC
Speed:Up to 20 m/s
Elastomer:NBR, EPDM, FKM
End Play /axial float Allowance:±1.0mm
Other Metal Part:SS304 SS316
 
  • Mechanical seals of the HJ92N series from EagleBurgmann are designed for media containing, solids or with high viscosity e.g. sugar, paper, sewage and waste water industry. The springs are product protected. There is no sticking or clogging making the design rugged and reliable. The seal is independent of direction of rotation.
  • 2.it is equivalent to
  • Roten EHS seal
  • Hecker HN 435 seal
  • Ropac Propac 50 seal
  • 3.Our seals can replace the original seals.
  • 4.If it is not the one you need ,you can pass us your drawing ,material,shaft size for quotation.
  • 5.Customized products and OEM is welcomed
  • 6. 12 YEARS EXPERIENCE ,We provide Factory Price,High Quality ,Fast Delivery and Best Sevice.

Wave Spring Burgmann H92N Pump Mechanical Seals 0

Wave Spring Burgmann H92N Pump Mechanical Seals 1Wave Spring Burgmann H92N Pump Mechanical Seals 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767