Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Vulcan Type 140 Pump Mechanical Seals Elastomer Bellow Mechanical Seal

Minimum Order Quantity : 100PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 10DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 10000000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: 140

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Cer Car Nbr Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Vulcan Seal Certificate: ISO9001
Type: Mechanical Seal 140/142/143 Standard Or Nonstand: Standard
Style: Mechanical Seal Vulcan 140/142/143 Size: 10-100MM
High Light:

Elastomer Pump Mechanical Seals

,

Vulcan Type 140 Pump Mechanical Seals

,

Elastomer Bellow Mechanical Seal

Product Description

Elastomer Bellow Mechanical Seals Vulcan Type 140/142/143 For Vulcan Equipment Part

 

Operations Conditions:

  1. Vulcan 140/142/143
  2. Temperature: -40℃ to +150℃
  3. Pressure: ≤1.0MPa
  4. Speed: ≤15m/s

Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic (Alumina), Silicon Carbide Reaction Bonded, Silicon Carbide Sintered Pressureless,
  • Ni-binder Tungsten Carbide, Co-binder Tungsten Carbide
  • Rotary Ring: Resin Impregnated Carbon Graphite (Furan), Antimony Impreg,
  • Carbon Graphite, Silicon Carbide Sintered Pressureless, Silicon Carbide Reaction Bonded,
  • Co-binder Tungsten Carbide, Ni-binder Tungsten Carbide
  • Secondary Seal: Nitrile (NBR), Ethylene Propylene (EPDM), Fluorocarbon Rubber (Viton)
  • Spring and Metal Parts: Stainless Steel, Stainless Steel

 

Performance Capabilities:

 

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 0.6MPA
Speed
Up to 15m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
10-100MM
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Packing Individual packing ,1 pc in 1 small box is available as well
  • 1. it is equivalent to  Vulcan 140/142/143
  • 2. Our seals can replace the original seals.
  • 3.If it is not the one you need ,you can pass us your drawing ,material,shaft size for quotation.
  • 4.Customized products and OEM is welcomed
  • 5. We provide Factory Price,High Quality ,Fast Delivery and Best Sevice.

Vulcan Type 140 Pump Mechanical Seals Elastomer Bellow Mechanical Seal 0

 

W

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767