Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

O Ring Roten 5 Lowara Mechanical Seal For Water Pump

Minimum Order Quantity : 100PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 10DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 10000000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: Roten 5 and Uniten 5

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Cer Car Nbr Function: For Oil Pump, Water Pump
HS Code: 848420090 Specification: Burgmann Seal Roten 5 And Uniten 5 Mechanical Seal
Certificate: ISO9001 Type: Roten 5 And Uniten 5seal
Standard Or Nonstand: Standard Style: Roten 5 And Uniten 5Mechanical Seals Conical Spring Seal Used In Water Transfer Pump And Replace AES T04
Size: 12-40MM Product Name: Mechanical Seal Roten 5 And Uniten 5Single-Spring Seal
High Light:

Roten 5 Lowara Mechanical Seal

,

O Ring Lowara Mechanical Seal

,

O Ring Roten Mechanical Seal

Product Description

Roten Mechanical Seal For Water Pump O Ring Mechanical Seal Single-Spring Seal Roten 5 Uniten 5 Seals​

 

Operational Conditions:

  1. Roten 5 And Uniten 5seal
  2. Pumps: Water pumps, circulation pumps, etc.
  3. Temperature: -20°C~200°C
  4. Pressure: ≤0.8MPa
  5. Speed: ≤ 10 m/Sec

2. Materials:

  • Stationary Ring (Carbon/SiC/SSiC/TC)
  • Rotary Ring (Alumina 99%/Alumina 99.5%/SiC/SSiC/TC)
  • Secondary Seal (NBR/EPDM/Viton)
  • Spring and Punched Parts (SS304/SS316)

Performance Capabilities

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
12mm to 100mm
Brand
JR
Face
Ceramic, SiC, TC
Seat
Carbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Packing
1.From 10mm to 20mm is packed in plastic sheets grouply and M box.
2.From 21mm to 40mm is wrapped in plastic 3.paper individually then grouply in M box.
3.Individual packing ,1 pc in 1 small box is available as well with cost of packing added.
  • Unbalanced mechanical seal consists of a mobile ring
  • formed of a single piece, with accommodation for a meeting wedge
  • PTFE, simple, conical spring rotation direction dependent.
  • The fixed part is with PTFE seal.
  • It is designed to work in applications where
  • elastomers resist.

O Ring Roten 5 Lowara Mechanical Seal For Water Pump 0

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767