Mechanical Seal 155 Burgmann Single Spring Seal CER CAR NBR

Product Details:
Place of Origin: MADE IN CHINA
Brand Name: JR
Certification: iso9001
Model Number: 155
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 100PC
Price: Negotiated
Packaging Details: box as requirement
Delivery Time: 10DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, L/C
Supply Ability: 10000000PC/Month

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Cer Car Nbr Function: For Oil Pump, Water Pump
HS Code: 848420090 Specification: Burgmann Seal 155 Mechanical Seal
Certificate: ISO9001 Type: Burgmann BT-FN Seal
Standard Or Nonstand: Standard Style: BT-FN Mechanical Seals Conical Spring Seal Used In Water Transfer Pump And Replace AES T04
Size: 12-40MM Product Name: Mechanical Seal 155 Single-Spring Seal
High Light:

155 Burgmann Single Spring Mechanical Seal

,

Burgmann Single Spring Mechanical Seal

,

Burgmann Single Spring Seal

Product Description

Single Spring Mechanical Seal 155 Burgmann BT-FN Replace AESSEAL T04 And Roten 3

 

Operational Conditions:

 

  1. Temperature: -20ºC to +150ºC
  2. Pressure: ≤1.0MPa
  3. Speed: ≤10m/s

2. Materials:

  • Stationary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Rotary Ring: Ceramic, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids

Performance Capabilities

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
12mm to 75mm
Brand
JR
Face
Ceramic, SiC, TC
Seat
Carbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Packing
1.From 10mm to 20mm is packed in plastic sheets grouply and M box.
2.From 21mm to 40mm is wrapped in plastic 3.paper individually then grouply in M box.
3.Individual packing ,1 pc in 1 small box is available as well with cost of packing added.
  • 1.There are 2 different seat, 155A is bigger & 155 is standard.
  • 2.The color of ceramic could be yellow and white for clients choice.
  • 3.The rotary face is with step assembling with o-rings, it is same as original design from Italy.
  • Replacement to:
  • Burgmann BT-FN
  • For blower pump, diving pump and circulating pump
  • machanical seals

Mechanical Seal   155 Burgmann Single Spring Seal CER CAR NBR 0

Mechanical Seal   155 Burgmann Single Spring Seal CER CAR NBR 1Mechanical Seal   155 Burgmann Single Spring Seal CER CAR NBR 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767