Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

John Crane Type 109B Silicon Carbide PTFE Mechanical Seal For Imo Pump

Minimum Order Quantity : 100PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 10DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 10000000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: 109B

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Cer Car Nbr Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: John Crane Type 109B Certificate: ISO9001
Type: Mechanical Seal John Crane T109B Standard Or Nonstand: Standard
Mechanical Seal Style: Mechanical Seal John Crane Seal Size: 0.5"-4"
High Light:

Imo Pump PTFE Mechanical Seal

,

109B PTFE Mechanical Seal

,

109B silicon carbide seal

Product Description

John Crane Type 109B Silicon Carbide PTFE Mechanical Seal For Imo Pump

 

Operations Conditions Of 109B:

John Crane T109B,

John Crane T9B

Aesseal M02 seal

Sterling 290B seal

 

109B of Material:

 

Face:Carbon, SiC, TC

Seat: Ceramic, SiC, TC
O-ring: PTFE
Spring: SS304, SS316, hastelloy C
Metal parts: SS304, SS316

 

Performance Capabilities of 109B:

 

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 25 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
0.5- 4”
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Packing Individual packing ,1 pc in 1 small box is available as well

1. Stardard in dustrial type 109B mechanical seal for water pump as John crane which is widely used in oil ,water,organic solvent,

and other weak corrosive medium.

2.Type 109Bmechanical seal is designed for general low to medium pressure duties in the processing,

refinery and petrochemical industries.
3.An unbalanced seal with the advantage of being very short and fits within the DIN 24960 L1K operating length

when used with a suitable seat.

John Crane Type 109B Silicon Carbide PTFE Mechanical Seal For Imo Pump 0

John Crane Type 109B Silicon Carbide PTFE Mechanical Seal For Imo Pump 1

 

John Crane Type 109B Silicon Carbide PTFE Mechanical Seal For Imo Pump 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal,

Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal,

Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal,

Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal,

Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal,

Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps,

Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha,

Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767