Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

John Cane WB2 PTFE Wedge Seal , Bellow Type Mechanical Seal

Minimum Order Quantity : 10PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 10000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: WB2

Detail Information

Material: SIC SIC PTFE Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Certificate: ISO9001 Type: PTFE Bellows Shaft Mechanical Seal
Standard Or Nonstand: Standard Specification: Wb2 Mechanical Seal
Size: Inch As Drawing Product Name: Metal Bellow Mechanical Seal Wb2
High Light:

WB2 ptfe wedge seal

,

2.375" bellow type mechanical seal

,

WB2 bellow type mechanical seal

Product Description

John Cane Wb2 Ptfe Wedge Seal WB2 PTFE Bellow Mechanical Seals For Water Pump
 
Operations Conditions:
  1. Equivalent to John Crane WB2 seal
  2. PTFE bellows design, Outside mounted,used in strong corrosive chemical occasions
  3. Operating Limits:
  4. Temperature: -20--120℃
  5. Speed: 10m/s
  6. Pressure: 5bar
  7. Standard size: 1"--2.375"

Materials:

  • Seal ring: Car,Sic,Ssic,Ceramic,PTFE,Glassfill
  • Secondary seal: PTFE
  • Spring and metal parts: 304,316​
 

Performance Capabilities:

 

Temperature
≤120℃
Pressure
Up to 0.5 Mpa
Speed
Up to 10 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
25mm to 60mm
Brand
JR
Face
Ceramic, SIC
Seat
SIC
Elastomer
PTFE
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.
  • 1.PTFE Bellows Shaft Mechanical Seals For Chemical Pumps sealing WB2
  • 2.self-adjusting to shaft misalignments deflections
  • 3.the seal fulfills very specific leakage requirements.

John Cane WB2 PTFE Wedge Seal , Bellow Type Mechanical Seal 0              

WB2 Dimensions(Inches)
d D3 D6 D7 L1 L3 L2
1.000 60 42.86 54 42 45 17.5
1.125 67 46.03 60 42 45 27.0
1.250 69 50.80 65 42 45 27.0
1.375 72 53.98 68 42 45 27.0
1.500 76 57.15 71 42 45 27.0
1.625 80 63.50 78 42 45 27.0
1.750 84 66.68 81 44 46 27.0
1.875 86 69.85 84 44 46 27.0
2.000 90 73.03 87 46 46 27.0
2.125 95 79.38 97 46 46 33.5
2.250 98 82.55 100 46 46 33.5
2.375 100 85.73 103 46 46 33.5
 
WB2 Dimensions(mm)
d D3 D6 D7 L1 L3 L2
25 60 47.0 60 42 45 27
30 67 53.0 67 42 45 27
32 69 50.7 64 42 45 27
35 72 57.0 70 42 45 27
40 78 62.0 76 42 45 26
45 84 67.0 82 44 46 27
50 88 72.0 86 46 46 27
55 95 77.0 90 46 46 27
60 100 82.0 95 46 46 27
65 105 87.0 100 46 46 27

John Cane WB2 PTFE Wedge Seal , Bellow Type Mechanical Seal 1John Cane WB2 PTFE Wedge Seal , Bellow Type Mechanical Seal 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767