Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

GLF-5 Grundfos Pump Mechanical Seal With Single Spring O-Ring

Minimum Order Quantity : 5PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 100000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: JR GLF-5 12mm 16mm

Detail Information

Type: For Grundfos Pump 12mm 16mm Style: Mechanical Seal
Standard: Standard Temperature: -30℃ To 200℃, Dependent On The Elastomer
Material: SIC SIC VITON Size: GLF-5- 12mm 16mm
Function: For Oil Pump, Water Pump Specification: Grundfos Pump Mechanical Seal
HS Code: 848420090 Certificate: ISO9001
High Light:

12mm grundfos pump mechanical seal

,

GLF-5 grundfos pump mechanical seal

,

12mm water pump shaft seal

Product Description

GLF-5 Pump Mechanical Seal For Grundfos Pump With Single Spring O-Ring
 

Description:

Operational Conditions:

  1. GLF5 is an original Grundfos seal with single spring o-ring
    Mounted semi-cartridge seals with push-fit head
    Suitable for Grundfos Pumps
  2. Temperature: -20ºC to +180ºC
  3. Pressure: ≤2.5MPa
  4. Speed: ≤15m/s
  5. Mechanical seals : Two Types design

    The replacement of the OEM seals

     the best material we use :HQQV/HQQE

Materials:

  • Stationary Ring:TC, Silicon Carbide
  • Rotary Ring:Carbon ,Silicon Carbide,TC
  • Secondary Seal:NBR,EPDM,Viton
  • Bellows:Steel
  • Spring and Metal Parts:Steel

 

Performance Capabilities:

 

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
12MM 16MM 
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.
  • 3.Mechanical Seal 12mm 16mm mechanical shaft seals for pumps

GLF-5 Grundfos Pump Mechanical Seal With Single Spring O-Ring 0

 

GLF-5 Grundfos Pump Mechanical Seal With Single Spring O-Ring 1

GLF-5 Grundfos Pump Mechanical Seal With Single Spring O-Ring 2

 

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767