Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Cr Vertical Cartridge Type Grundfos Pump Seal Kit

Minimum Order Quantity : 5PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 100000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: JR GLF-3(G01-12MM 16MM)

Detail Information

Style: Mechanical Seal Material: SIC SIC VITON
Size: GLF-1-12MM 16MM 22MM Function: For Oil Pump, Water Pump
Specification: Grundfos Pump Mechanical Seal HS Code: 848420090
Certificate: ISO9001 Type: For Grundfos Pump 12MM 16MM 22MM
Standard: Standard Temperature: -30℃ To 200℃, Dependent On The Elastomer
High Light:

Cartridge type grundfos pump seal kit

,

Vertical grundfos pump seal kit

,

Cr grundfos pump seal

Product Description

Grundfos Cartridge Type Seal Cartridge Design Grundfos Mechanical Seal Grf-c For Grundfos Cr Vertical Pump
 
Description:
  1. 1. Operational Conditions:
  2. Temperature: -20ºC to +180ºC
  3. Pressure: ≤2.5MPa
  4. Speed: ≤15m/s

Materials

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
 
Performance Capabilities:
 
Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
12MM 16MM 22MM
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.

 

GLF-12, CR-12 Mechanical Seals for CR1/CR3/CR5 Vertical Multi-stage Pumps|Shaft 12mm Cartridge Seals (HQQV/HQQE/CR/CRI/CRN12)

GLF-16, CR-16 Mechanical Seals for CR10/CR15/CR20 Multi-stage Pumps|Shaft Size 16mm Cartridge Seals (HQQV/HQQE/CR/CRI/CRN16)

GLF-22, CR-22 Mechanical Seals for CR32/CR45/CR64/CR90 Multi-stage Pumps |Shaft 22mm Cartridge Seals (HQQV/HQQE/CR/CRI/CRN22)

Cr Vertical Cartridge Type Grundfos Pump Seal Kit 0

Cr Vertical Cartridge Type Grundfos Pump Seal Kit 1

 

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767