Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Ceramic Stationary Ring 0.625'' Pump Mechanical Seals For AES M07

Minimum Order Quantity : 1PC Price : USD50-1000
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 100000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: T50

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
HS Code: 848420090 Certificate: ISO9001
Type: For EMU Pump Standard: Standard
Size: Custom Size Application: Shaft Seal
Specification: For AES Pump Mechanical Seal Style: Mechanical Seal AES M07
High Light:

AES M07 Pump Mechanical Seals

,

0.625'' Pump Mechanical Seals

,

0.625'' AES Mechanical Seal

Product Description

Mechanical Seal T50 Seal For Aes M07 For Inoxpa Prolac Pump Mechanical Seal In Pump 0.625'' 1'' 1.5''

 

Operational Conditions:

  1. AES type M07 Mechanical Seals For Sanitary Pumps suit INOXPA PROLAC and SLP Pumps
  2. Equivalent to AES M07 mechanical seal
  3. Seals to suit Inoxpa Prolac Pumps
  4. Temperature: -20ºC to +180ºC
  5. Pressure: ≤2.5MPa
  6. Speed: ≤15m/s

 Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Seat Type:
  • 4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids

 

Performance Capabilities

 

Temperature
-40℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 8 bar
Speed
Up to 18 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
0.625'',1'',1.5''
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Carbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.
  • 1.Aes Pump Parts AES M07 mechanical seal parts for Inoxpa Prolac Pump
  • 2. Our seals can replace the original seals.
  • 3.Application: seals are primarily used in the Centrifugal pumps
  • 4.Standard:the products are in according with Din24960,ISO3069,en12576,API682 standards
  • 5.OEM and Customized products is welcomed.
  • 6. Factory Price,High Quality ,Fast Delivery and Best Sevice.

Ceramic Stationary Ring 0.625'' Pump Mechanical Seals For AES M07 0

Ceramic Stationary Ring 0.625'' Pump Mechanical Seals For AES M07 1Ceramic Stationary Ring 0.625'' Pump Mechanical Seals For AES M07 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767