Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Burgmann H12N Single Spring Mechanical Seal For KSB Pump

Minimum Order Quantity : 5PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 100000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: H12N

Detail Information

Material: SIC SIC VITON CAR CER NBR Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: H12N Certificate: ISO9001
Type: Eagle Burgmann Mechanical Seal H12N Series Standard: Standard
Style: Mechanical Seal Burgmann H12N Product Name: H12n Mechanical Seals Burgmann H12n
High Light:

H12N Single Spring Mechanical Seal

,

KSB Pump Single Spring Mechanical Seal

,

H12N Mechanical Seal For KSB Pump

Product Description

Mechanical Seal Single Spring Type Seal Burgmann H12N Mechanical Seal For KSB Pump

 

Operational Conditions:

  1. Shaft diameter: d1 = 10 ... 80 mm (0.4" ... 3.125")
  2. Pressure: p1 = 25 bar (363 PSI)
  3. Temperature: t = -50 °C ... +220 °C (-58 °F ... +430 °F)
  4. Sliding velocity: vg = 15 m/s (50 ft/s)
  5. Axial movement: ± 1.0 mm​

Materials

  • Seal face: Carbon graphite antimony impregnated (A)
  • Seat G9: Silicon carbide (Q1), Special cast CrMo steel (S)
  • Medium: various corrosive liquids
  • Sealing face: PTFE, Silicon carbide
  • Secondary Sealing:Silicon carbide, PTFE
  • Mental component:304,316L

 

Performance Capabilities

Performance Capabilities Materical combination
Temperature: -30°C to 200°C, dependent on o-ring material
Face: Carbon, SiC, TC
Pressure: Up to 25 bar Seat: Ceramic, SiC, TC
Speed: Up to 18 m/s O-ring: NBR, EPDM,FEP etc
End play/axial float allowance: ±1mm Spring: SS304, SS316, hastelloy
Sizes: 14mm to 100mm
Metal parts: SS304, SS316
  • Equivalent to Burgmann H12N
  • For stepped shafts
  • Single seal
  • Balanced
  • Dependent of direction of rotation
  • Torque transmission via conical spring​

Burgmann H12N Single Spring Mechanical Seal For KSB Pump 0

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767