Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

65mm BS3A Fluiten Dirty Liquids Pump Mechanical Seals

Minimum Order Quantity : 1PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 1000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: Fluliten BS3A

Detail Information

Name: Fluliten BS3A Seal Water Pump Seal Material: SIC SIC VITON
Function: Oil Pump, Water Pump Transport Package: Box
HS Code: 848420090 Specification: Fluliten BS3A
Certificate: ISO9001 Certificate Type: Fluliten BS3A Mechanical Seal
Standard: Standard Size: 20mm,48mm,65mm,80mm,90mm,100MM
High Light:

Dirty Liquids Pump Mechanical Seals

,

BS3A Pump Mechanical Seals

,

65mm Pump Mechanical Seals

Product Description

Mechanical Seal BS3A Fluiten Wave Spring Seal Suitable For Dirty Liquids
 

Description:
 
Heavy duty solutions for medium and high pressures operations are widely used on multistage and boiler feedwater pumps.
The BS3A has a type A pinned stationary seat, pressure balanced, manufactured in accordance with UNI EN 12756 (ex DIN 24960). Suitable for clockwise or anti-clockwise rotation.
With the three drive lugs on the rotating body, the mechanical seal can tolerate high levels of vibration and mechanical stress.
The O-ring is easily romovable and refitted when assembling the seal on shaft with keyways, threads or sharp edges. the BS3A version is supplied with a single spring and is more suitable for moderately dirty liquids.

  1. Single seal
  2. Bi-directional
  3. Balanced
  4. Suitable for dirty liquids
  5. acids and bases Resistance
  6. mechanical stress Resistance
  7. Suitable for general purpose
  8. Comply with UNI EN 12756
  9. Configured with Fluigam (energized dynamic o-ring)

2. Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Seat Type:

 
Applications of Fluiten Wave Spring Seal :
 
Fluiten Wave Spring Seal is widely used in Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids.
 
Performance Capabilities:
 

Temperature
-20℃ to 180℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
AS DRAWING
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.

65mm BS3A Fluiten Dirty Liquids Pump Mechanical Seals 0
We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, DryRunning Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal,Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767