609 Metal Bellow Mechanical Seal

Product Details:
Place of Origin: MADE IN CHINA
Brand Name: JR
Certification: iso9001
Model Number: 688(john crane 609)
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 10PC
Price: Negotiated
Packaging Details: box as requirement
Delivery Time: 20-30DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, L/C
Supply Ability: 10000PC/Month

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Certificate: ISO9001 Type: Mechanical Seal John Crane Seal 609
Standard Or Nonstand: Standard Specification: 609 John Crane Mechanical Seal
Size: Inch As Drawing Product Name: Metal Bellow Mechanical Seal 609
High Light:

Welded Metal Bellow Mechanical Seal

,

609 Metal Bellow Mechanical Seal

,

609 O Ring Mechanical Seals

Product Description

Metal Bellow Seal Mechanical Seal John Crane 609 For Chemical Pump
 

Operational Conditions:

  1. Equivalent to John Crane metal bellow seal type 609
    Welded metal bellows design
  2. Temperature: -20---400℃
  3. Speed: 20m/s
  4. Pressure: 25bar
  5. Standard size: 1.0''-4.0''

Materials:

  • Rotary Ring (SiC/Carbon/TC)
  • Stationary Ring (SiC/TC)
  • Secondary Seal (Flexible Carbon)
  • Metal Bellows (SUS316L/AM350/Incone1718/Titanium/Hastelloy-C/AIIoy-20)
  • Other Parts (SUS304/SUS316/Titanium/Hastelloy-C)

 

Performance Capabilities:
 
Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
12mm to 75mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.
  • High Quality Multiple Spring O-ring Mechanical Seals
  • Replacement to:Replacing the mechanical seal of John Crane 609

609 Metal Bellow Mechanical Seal 0

609 Metal Bellow Mechanical Seal 1609 Metal Bellow Mechanical Seal 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767