Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

59U PTFE Bellow Seals 14mm Multi Spring Mechanical Seal

Minimum Order Quantity : 5PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 20-30DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 100000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: 59U

Detail Information

Material: SIC SIC VITON CAR CER NBR Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: John Crane Type 59U Certificate: ISO9001
Type: 59U Standard: Standard
Style: Mechanical Seal Replacement: Burgmann BT-C56.KU Seal John Crane T59U Seal Aesseal M03 Seal Sterling 259 Seal
High Light:

59U PTFE Bellow Seals

,

14mm PTFE Bellow Seals

,

59U Multi Spring Mechanical Seal

Product Description

Mechanical Seal 59U PTFE Wedge Seal Multi Spring Pump Seal For John Crane 59U Burgmann BT-C56.KU Seal Aesseal M03 Seal

 

Operational Conditions:

 

1.Temperature: -20ºC to +180ºC
Pressure: ≤2.5MPa
Speed: ≤15m/s
2. Materials:
Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
Rotary Ring: Carbon, TC, Silicon Carbide
Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
Spring and Metal Parts: Steel
3. Seat Type:
Standard: JRBP
Alternative: JRBO
4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids


Performance Capabilities

 

sulzer pump john crane 59U mechanical seal rotary seal mixer seal
Operational Condtions
Size
Material
Temperature:
-40℃ to 200℃ dependent on the elastomer
14mm to 100mm
Face: Carbon, SiC, TC
Pressure:Up to 25 bar
Seat: Ceramic, SiC, TC
Speed:Up to 20 m/s
Elastomer:NBR, EPDM, FKM
End Play /axial float Allowance:±1.0mm
Other Metal Parts : SS304, S

Description:

1.Replacement to:

Burgmann BT-C56.KU seal

John Crane T59U seal

Aesseal M03 seal

Sterling 259 seal

2. Our seals can replace the original seals.

3.Application: seals are primarily used in in Clean water,sewage water,oil and other moderately corrosive fluids etc

4.Standard:the products are in according with Din24960,ISO3069,en12576,API682 standards
5.OEM and Customized products is welcomed.
6. Factory Price,High Quality ,Fast Delivery and Best Sevice.

59U PTFE Bellow Seals 14mm Multi Spring Mechanical Seal 0

59U PTFE Bellow Seals 14mm Multi Spring Mechanical Seal 1

59U PTFE Bellow Seals 14mm Multi Spring Mechanical Seal 2

 

 

 

 

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal,

Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal,

Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal,

Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal,

Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal,

Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps,

Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha,

Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767