560A Single Spring Mechanical Seal

Product Details:
Place of Origin: MADE IN CHINA
Brand Name: JR
Certification: iso9001
Model Number: 560A
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 100PC
Price: Negotiated
Packaging Details: box as requirement
Delivery Time: 10DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, L/C
Supply Ability: 10000000PC/Month

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Cer Car Nbr Function: For Oil Pump, Water Pump
HS Code: 848420090 Specification: Burgmann Seal EA560 Mechanical Seal
Certificate: ISO9001 Type: Burgmann Seal
Standard Or Nonstand: Standard Style: Mechanical Seal
Size: 14-100MM Product Name: Water Pump Mechanical Seal 560A Single-Spring Mechanical Seal Replace Aesseal (replace MTU FP/T3S)
High Light:

560A Single Spring Mechanical Seal

,

EA560 Single Spring Mechanical Seal

,

560A Water Pump Mechanical Seal

Product Description

560A Water Elastomer Bellow Shaft Seals Single-Spring For Burgmann EA560 Mechanical Seal

 

Operations Conditions:

  1. Similar to Burgmann 560A, John crane Type 21
  2. Temperature:-20ºC to +120ºC
  3. Pressure:≤1.0MPa
  4. Speed:≤15m/s

Material:

  • Stationary Ring:Ceramic(Alumina),Silicon Carbide Reaction Bonded,Silicon Carbide Sintered Pressureless,Ni-binder Tungsten Carbide
  • Rotary Ring:Resin Impregnated Carbon Graphite(Furan),Antimony Impreg. Carbon Graphite,Silicon Carbide Sintered Pressureless,Silicon Carbide Reaction Bonded Secondary Seal:Nitrile(NBR),Ethylene Propylene(EPDM),Fluorocarbon Rubber(Viton)
  • Spring and Metal Parts:Stainless Steel,Stainless Steel

 

Performance Capabilities

 

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
560A: 8mm to 75mm
560B: 3/8'' to 3''
560C: 16mm-75mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Packing Detail
1.From 8mm (or 3/8") to 20mm(or 7/8") is packed in plastic sheets grouply and M box.

2.From 22mm(or 1") to 75mm(or 3") is wrapped in plastic 3.paper individually then grouply in M box.

3.Individual packing ,1 pc in 1 small box is available as well with cost of packing added.

560A Single-Spring Mechanical Seal Replace Aesseal (MTU FP/T3S and EA560)

 

1.We have 3 different sizes, 560A & 560C is metric size, and 560B inches size

which is equivalent as john crane type 21.

2.There are many seat choices , W seat, WG seat and LM560 standard seat size.

 

560A Single Spring Mechanical Seal 0

560A Single Spring Mechanical Seal 1560A Single Spring Mechanical Seal 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767