35mm APV Pump Seal

Product Details:
Place of Origin: MADE IN CHINA
Brand Name: JR
Certification: iso9001
Model Number: 160A
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 1PC
Price: Negotiated
Packaging Details: box as requirement
Delivery Time: 20-30DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, L/C
Supply Ability: 1000PC/Month

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: APV Pump Seal Mechanical Seal Certificate: ISO9001
Type: APV Pump Standard: Standard
Size: 25mm 35mm Name: 160A Water Pump Seal
High Light:

35mm APV Pump Seal

,

Double Face APV Pump Seal

,

160A Double Mechanical Seal

Product Description

Mechanical Seals APV Pumps Double Face Seal For APV "WORD" Pumps 25mm 35mm

Operational Conditions:
  1. Replacement to:APV Pump Seal
  2. Temperature: -20ºC to +180ºC
  3. Pressure: ≤2.5MPa
  4. Speed: ≤15m/s

Materials:

  • Rotary Ring (SiC/TC/Carbon)
  • Stationary Ring (Carbon/SiC/TC)
  • Secondary Seal (VITON/Encapsulated Ring)
  • Seals to suit APV W Plus pumps
  • Replace VULCAN TYPE16.PLUS

Performance Capabilities:

 

Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
25mm 35mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.

APV Pump Mechanical Seals Type 160A 25mm 35mm

35mm APV Pump Seal 0

 

 

 

 

35mm APV Pump Seal 135mm APV Pump Seal 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767