26mm Lowara Pumps Mechanical Seal

Product Details:
Place of Origin: MADE IN CHINA
Brand Name: JR
Certification: ISO9001
Model Number: Lowara Pumps
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 1PC
Price: Negotiated
Packaging Details: box as requirement
Delivery Time: 20-30DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, L/C
Supply Ability: 100000PC/Month

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Product Name: 22mm 26mm Lowara Pump For Sv E-sv Series Pumps
Function: For Oil Pump, Water Pump Transport Package: Box
HS Code: 848420090 Specification: For Lowara Pumps Mechanical Seal
Type: For Lowara Pumps Standard: Standard
Style: Mechanical Seal Application: Machanical Seal For Lowara Pump
High Light:

26mm Lowara Mechanical Seal

,

26mm Lowara Pumps Mechanical Seal

,

2.5MPa Lowara Pumps Mechanical Seal

Product Description

Mechanical Seals for 22mm 26mm lowara pump for sv e-sv Series Pumps
 

Operational Conditions:

  1. LW-02-22mm is interchangeable with W-0220.822.E.S SIC/SIC. to suit SV and e-SV series pumps.
  2. Temperature: -20ºC to +180ºC
  3. Pressure: ≤2.5MPa
  4. Speed: ≤15m/s

Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Seat Type:
  • 4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids
Temperature
-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 17 bar
Speed
Up to 25 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
22mm/26mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Carbon, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.

 

Seal type Material Shaft diameter vendor code
Механические уплотнения вала к насосам LOWARA SM, SHE, FHE, FCE SIC/SIC/EPDM 22 -
Face seals and spare parts for pumps LOWARA (Lovara) Lowara SVI 33, 46, 66, 92.
  • Q1BVGG KL01AC2
  • Q1Q1VGG KL01AC3
  • Q1Q1EGG KL01AC1
  • Q1Q1TGG KL01AC6
  • Q1CTGG KL01AC5
  • Q1Q1TGG KL01AC6

- End seal with a conical spring to the pumps LOWARA FHS, FCE SHE, FCS4

  • LOWARA pumps mechanical seal using graphite ceramic durable, have the effect of seal in water pump, heat resistance standard: - 20 DHS C to + 110 DHS C.LOWARA mechanical seal assembly dimension conforms to the international organization for standardization standard DIN24960, ISO3069 and spring for AISI316 stainless steel material, axial o-rings for FPM ring material 316 stainless steel


26mm Lowara Pumps Mechanical Seal 1

26mm Lowara Pumps Mechanical Seal 2

26mm Lowara Pumps Mechanical Seal 3

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767