Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

25MM Single Spring Mechanical Seal With EPDM Bellows

Minimum Order Quantity : 100PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 10DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 10000000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: iso9001 Model Number: ER262

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Cer Car Nbr Function: For Oil Pump, Water Pump
HS Code: 848420090 Specification: Burgmann MG12, AESSEAL B012, Flowserve Pac-Seal 192
Certificate: ISO9001 Type: ROTEN L3К, Vulcan Type 192
Standard Or Nonstand: Standard Size: 12-40MM
Product Name: Mechanical Seal Burgmann MG12, AESSEAL B012 Sample: Allowed
High Light:

25MM Single Spring Mechanical Seal

,

Vulcan Type Single Spring Mechanical Seal

,

25MM vulcan mechanical seals

Product Description

Mechanical Seal EA262 Untuk Pompa Ebara Seal EBARA Model Baru Diam 25MM,35MM

 

Operations Conditions:

 

  1. Temperature:-20ºC to +120ºC
  2. Pressure:≤1.0MPa
  3. Speed:≤15m/s
  4. Size:25mm,35mm

Materials:

  • ROTARY FACES: Silicon Carbide, Tungsten Carbide, Carbon Graphite
  • STATIONARY SEATS: Silicon Carbide, Alumina Ceramic, Carbon Graphite
  • BELLOWS: Buna, Viton, EPDM, Aflas, Neoprene
  • METAL PARTS: 304 SS standard or 316 SS option available​

Performance Capabilities

Temperature

-30℃ to 200℃, dependent on the elastomer

Pressure

Up to 10 bar

Speed

Up to 15 m/s

End play/axial float allowance

±0.1mm

Size

25mm 35mm

Brand

JR

Face

Carbon, SiC, TC

Seat

Ceramic, SiC, TC

Elastomer

NBR, EPDM, VITON etc.

Spring

SS304, SS316

Metal parts

SS304, SS316

Packing Detail

1.From 12mm to 20mm is packed in plastic sheets grouply and M box.


2.From 22mm to 100mm is wrapped in plastic paper individually then grouply in M box.

3.Individual packing ,1 pc in 1 small box is available as well with cost of packing added.

  • Self-priming pumps Ebara: JEU
  • Monoblock pumps Ebara: 3M, 3LS, 3LM, 3S
  • Submersible pumps Ebara: 3U, 3UB, CDU, 2CDU, 2CDXU
  • Centrifugal pumps Ebara: 3MHS, 3LP, 3P, including wthout engine: 3SF, 3PF, 3LPF, 3LSF
  • Open wheel pumps Ebara: DWO, DWC
  • Double-stage pumps Ebara: 2CD, 2CDM, 2CDX
  • Single-stage pumps Ebara: CD, CDM, CDX, CDXM
  • Mechanical shaft seals to pumps Ebara LPS
  • Mechanical shaft seals to pumps Ebara 3M
  • Mechanical shaft seals to pumps Ebara DWO
  • Mechanical shaft seals to pumps Ebara CD, 2CD, CDX, 2CDX
  • Mechanical shaft seals to pumps Ebara JE, JEX

 

25MM Single Spring Mechanical Seal With EPDM Bellows 0

25MM Single Spring Mechanical Seal With EPDM Bellows 1

25MM Single Spring Mechanical Seal With EPDM Bellows 2

25MM Single Spring Mechanical Seal With EPDM Bellows 3

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767