Contact Us

Contact Person : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

25mm FBU Auto Water Pump Seals Rubber Bellow Mechanical Seal

Minimum Order Quantity : 100PC Price : Negotiated
Packaging Details : box as requirement Delivery Time : 10DAYS
Payment Terms : T/T, Western Union, L/C Supply Ability : 10000000PC/Month
Place of Origin: MADE IN CHINA Brand Name: JR
Certification: ISO9001 Model Number: FBU

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Cer Car Nbr Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: FBU Mechanical Seals Operating Limits Certificate: ISO9001
Type: Car Auto Cooling Engine Pump Seals Standard Or Nonstand: Standard
Style: FBU Auto Cooling Pump Seal Size: 15mm-25mm
High Light:

25mm Auto Water Pump Seals

,

FBU Auto Water Pump Seals

,

25mm Rubber Bellow Mechanical Seal

Product Description

Mechanical Seal FBU For Pumps Automotive Seal Automotive Water Pump Rubber Bellow Mechanical Seal
 
Operations Conditions:

  1. FBU Auto Cooling Pump Seal
  2. Pressure: ≤0.3MPa
  3. Rotary Speed: ≤7000r/min
  4. Temperature: -30ºC~+150ºC
  5. Medium: Clean water, seawater,
  6. gas engine antifreeze

Materials:

  • Rotary Ring (Ceramic/SiC)
  • Stationary Ring (Plastic Carbon/Carbon/SiC)
  • Spring (65Mn/SUS304/SUS316)
  • Axial Pipe (SUS304/SUS316)
  • Stationary Seat (SUS304/SUS316)
  • Bellows (nbr/EPDM/HNBR/VITON)
  • Outside Cup Gasket (SUS304/SUS316)
  • Inside Cup Gasket (nbr/EPDM/HNBR/VITON)

Performance Capabilities:
 

Operational conditions: Materials
temperature -30℃to +200℃ Stationary ring Q2, U2,B,
Pressure <<0.3Mpa Rotary ring U22,Q22
Speed <<6800r/min Secondary seal P,E,N,V,Aflas
Standard DIN24960 Spring and metal parts F,G,
Application: clean water, sewage water, Oiland other moderately corrosive fluids

FBU Auto Cooling Pump Seal

auto cooling pump mechanical seal


25mm FBU Auto Water Pump Seals Rubber Bellow Mechanical Seal 0

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so o
n

You Might Be Into These
Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767