1.6Mpa Cartridge Mechanical Seal

Product Details:
Place of Origin: MADE IN CHINA
Brand Name: JR
Certification: ISO9001
Model Number: Cartex SN
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 5PC
Price: Negotiated
Packaging Details: box as requirement
Delivery Time: 20-30DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, L/C
Supply Ability: 100000PC/Month

Detail Information

Material: SIC SIC VITON CAR CER NBR Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: Cartridge Sic Mechanical Seal Cartex SN Replacement Certificate: ISO9001
Type: Eagleburgmann Cartex SN Single Face Cartridge Mechanical Seal Standard: Standard
Style: Cartridge Mechanical Seals Cartex-SN Product Name: Mechanical Seals Cartex Sn Mechanical Seal
High Light:

1.6Mpa Cartridge Mechanical Seal

,

SS304 Spring Cartridge Mechanical Seal

,

1.6Mpa SIC Mechanical Seal

Product Description

Eagleburgmann Cartex SN Single Face Cartridge Mechanical Seal Burgmann 14571 Cartridge Mechanical Seal

 

Operational Conditions:

  1. Temperature:-40℃~220℃
  2. Speed:≤15M/S
  3. Pressure:≤1.6Mpa
  4. Standard Size: 25-100mm or 1″-4.00″

Materials

  • Face: Carbon, SiC, TC
  • Seat: SiC, TC
  • Bellow: NBR, EPDM, VIT, Aflas, FEP, Kalrez, Chemraz etc
  • Spring: SS316, hastelloy C, AM350
  • Metal parts: SS316, hastelloy C

Performance Capabilities

Performance Capabilities Materical combination
Temperature: -50°C to 204°C, dependent on o-ring material
Face: Carbon, SiC, TC
Pressure: Up to≦2Mpa Seat: Ceramic, SiC, TC
Speed: Up to 23 m/s O-ring: NBR, EPDM,FEP etc
End play/axial float allowance: ±1mm Spring: SS304, SS316, hastelloy
Sizes:25-100mm or 1″-4.00″

 Metal parts: SS304, SS316

  • Equivalent to Burgmann Cartex-SN
  • Single cartridge mechanical seal
  • Multiple spring, balanced, most popular type The type seal can replace with Burgmann type Cartex-Sn cartridge seal. burgmann 1.4571 cartridge mechanical seal Cartex SN for water pump

1.6Mpa Cartridge Mechanical Seal 0

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767