160B 55mm APV Pump Seal

Product Details:
Place of Origin: MADE IN CHINA
Brand Name: JR
Certification: iso9001
Model Number: 160B
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: 1PC
Price: Negotiated
Packaging Details: box as requirement
Delivery Time: 20-30DAYS
Payment Terms: T/T, Western Union, L/C
Supply Ability: 1000PC/Month

Detail Information

Material: SIC SIC VITON Function: For Oil Pump, Water Pump
Transport Package: Box HS Code: 848420090
Specification: APV Pump Seal Mechanical Seal Certificate: ISO9001
Type: APV Pump Standard: Standard
Size: 25mm 35mm 55mm Name: 160B Water Pump Seal 25mm 35mm 55mm APV PUMA PUMPS
High Light:

55mm APV Pump Seal

,

160B APV Pump Seal

,

55mm Water Pump Seal

Product Description

Mechanical Seals 160B Water Pump Seal 25mm 35mm 55mm APV PUMA PUMPS
 

Description:

  1. Designed to suit these popular kinds of APV Pump Series, APV World Pump Series , APV Puma Pump Series, commonly found in food, Dairy & Beverage Processing.Replacement to:APV Pump Seal
  2.  Operational Conditions:
  3. Temperature: -20ºC to +180ºC
  4. Pressure: ≤1.5MPa
  5. Speed: ≤10m/s

2. Materials:

  • Stationary Ring: Ceramic, Silicon Carbide, TC
  • Rotary Ring: Carbon, Silicon Carbide
  • Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Spring and Metal Parts: Steel
  • 3. Seat Type:
  • 4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids

Performance Capabilities:

Temperature
-20℃ to 180℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
25mm 35mm 55mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.

Model  of  APV PUMPS

OEM SEAL

Shaft Size

APV Centrifugal Pumps :

   

W 20/20,25/75,30/25.30/25,40/20,50/25

Single and Double

25MM

W 30/100,50/50,50/100.60/300,70/30,80/50,100/130

Single and Double

35MM

W+ 10/8,22/20,30/80,35/35,50/8,55/35

Single

25MM

W+ 25/210,30/120,30/180,55/60,60/110

Single

35MM

W+ 65/350,70/40,80/80,110/130

Single

35MM

APV Agitators Pumps

 

1"

ZMA,ZMB,ZMH1&2,ZMK1&2

 

20MM

ZMS3,ZMS4

 

25MM

ZMH4,ZMK3,ZMD

 

30MM

ZMS5,ZMS6

   

 

APV-160B

designed to suit these popular kinds of APV Pump Series, APV World Pump Series ,

APV Puma Pump Series, commonly found in food, Dairy & Beverage Processing.

APV Pump Mechanical Seals Type 160B 25mm 35mm 55mm

160B 55mm APV Pump Seal 0

160B 55mm APV Pump Seal 1160B 55mm APV Pump Seal 2

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Get in touch with us

Enter Your Message

info@supseals.com
+8618130083767